Orangeri och köksträdgård

 
 
 
 
Vi har haft en fantastisk dag ute i vår trädgård. Idag har vi hjälps åt med allt och det blir ju så kul då när man är två. Vi älskar ju hålla med det här, vi lever vår dröm med att få detta lilla huset klart och hönsen omkring oss. Sedan älskar vi också att upptäcka och resa och det hoppas jag det blir mer av nu när Elin börjar bli så mycket piggare.
 
 
 
 
 
 
 
Vattenkanna här 
 
Nu börjar det kännas att vi fått en struktur och nu är det bara fortsätta att bygga odlingsbäddar osv. 
 
 
 

 
 
En gammal trädgårdsmöbel har fått flytta ut, den är lite nött i kanten men det passar bara bra där borta vid orangeriet. 
 
 

 
Jag vill ha så mycket mer blommor och så dessa odlingar nästa år, men Rom byggdes inte på en dag 🙂 
 
 
 
Nu har vi grillen igång och jag har just druckit en cider och det är sommar i luften. Vi ska duka lite fint i uterummet och äta lite god mat. En fantastisk kväll. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Orangeri och köksträdgård”

  1. Att fråga om du redigerar dina bilder är ju nästan knäppt (?) för de flesta gör ju något med bilderna även om det bara så är "småfix", men gör du det? Jag kan inte begripa att du tar så fina bilder!!! 😍 Men du har ju mycket fint att fota också och det är ju en fördel, men tekniken… Vinklarna! Färgerna.. Du är magisk!! ⭐️

    1. Hej, jag gör också bara småfix för jag kan inte så mycket. Fixar kontrast och ljus. Försöker fota bilden i kameran som jag vill ha den. Jag fotar manuellt så jag ställer in kameran som jag vill ha den innan jag tar bilden. Sedan gäller det att helst fota när ljuset är som bäst osv. Tack för snälla ord om mina bilder. Kram Lotta

  2. Jag blir så inspirerad av dina bilder och er förvandling av trädgården! Jag har inte haft så stort trädgårdssug/ork på länge men tack vare dig så ska jag nu ta tag i det.=) tack för all inspiration!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *