Höstmood

 
Jag ser fram emot och hösten och jag har planerat in mina första reportage som jag ska göra här hemma, det får bli inspirationsjobb här hemma på gården och sedan ut och åka lite. I över en månads tid nu så har jag bara jobbat med kroppen och skitat ner mig varje dag ute. Det känns bra att vi kommit så långt nu för orangeriet och platsen runt hönshuset blir min arbetsplats när jag är hemma och jobbar. Ska utnyttja den platsen nu snart när jag ska fota. 
 
Om några veckor kommer jag bara gå in i höstmood. Jag har bokat en hotstonemassage, ska på två olika spa ( ett med Elin som ung cancer bjuder på och ett med min bästis)  jag ska åka och fixa mitt hår i lite mer höstfärger och fixa mina naglar igen. Jag älskar hur livet kan få vara lite sådär olika. Just att få vara skitig som en gris en dag och få klä upp sig en annan dag. Jag har möten bokade och det blir nog en tur till Stockholm osv. Nästa vecka börjar Elin köra heldagar på sin skola och då börjar min arbetstid med mina bilder på riktigt. Å vad jag längtar, längtar efter höst och vara igång på riktigt.
 
Några favoriter på bilden, jeans MQ, ny favorittröja här, parfym här, hudlotion här , väska här, smink här & här, förra åretsmodell Primeboots här , skärp gammalt, mascara här 
 
Kram Lotta
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Höstmood”

  1. Nu blev jag nyfiken på polotröjan. Den ser jättefin ut. Hur är den i storleken? Har fått för mig att Busnel är små. Är den kort fram? Jag har lång överkropp och är lite rädd att den ska vara kort.

  2. Men va härligt att ni är påväg tillbaka i vardagen igen!

    Jag är redo för hösten, inte så att jag inte gillar sommaren men jag är redo för tjocka tröjor och halsdukar nu. Jag älskar våra fyra årstider (och det var nog faktiskt det jag fastnade först hos med din blogg!) och framförallt älskar jag när de skiftar.

    Ha en skön söndag!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *