Pyntat lite mer i sovrummet

 
 
Idag blir det inte mycket gjort här hemma, idag är det träning, träffa en vän och gudtjänst på schemat. Philip vill konfirmera sig så vi började dagen i kyrkan och jag tycker det är jättekul att han vill. Han går sin egen väg och det är jag stolt över. Jag är uppvuxen med att gå till kyrkan och min bästa vän kommer från en religös familj osv så jag har varit mycket i kyrkan och finner ro där. Jag har min egen tro, men det ska bli mysigt att gå på gudstjänster framöver vid jul osv med honom. Jag har själv sjungit i kör i många år och Philip sjunger fint och kan även spela lite gitarr. Tror det blir toppen. 
 
Jag berättade att jag fått upp de sista bilderna nu,  två av dem står här på bänken i sovrummet. London från poster store och tjejen med fjäderkragen här . Blev fint tycker jag tillsammans och bara ha dem stå sådär. 
 
 
Örhängen här och ringar här 
 
 
Ljus här 
 
 
Sovrummet är nog det rum som jag trivs bäst i, jag gillar vårt badrum väldigt mycket också och köket med för den delen, men sovrummet är jag nog mest nöjd med. 
 
Idag gör jag inget här hemma, bara motionerar och det är ju bra det med. Har varit ute och gått med min vän Helena. De där stunderna med att diskutera allt mellan himmel och jord är som att få en timme hos psykologen. Det är sä skönt att ha så många vänner att prata med. Älskar det. Ikväll är det x-fit och nästa vecka ska jag komma igång och springa igen. Jag har inte orkat springa när jag jobbat hårt i trädgården, energin har varit slut efter det. Men nu kommer det inte vara lika mycket tungt jobb framöver så nu blir det mer springturer igen. Har lite mer stenvägg att bygga men jag måste ha mer markduk först. 
 
Hoppas ni har en skön söndag!
 
Kram Lotta
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Pyntat lite mer i sovrummet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *