Jag har bara inte förstått det ännu för den känslan är oslagbar

 
 
Det känns underligt och fantastiskt. En hel dag hemma och jag ska sätta mig och jobba några timmar. Båda barnen är hela dagar på skolan nu och jag är här. Min hjärna har lite svårt att förstå allt som hänt. Har de 1 år och 4 månaderna som Elin varit sjuk verkligen hänt på riktigt? Nu känns det nästan som vanligt igen och jag ska jobba en stund med en kopp kaffe och lite musik.
 
 
 
 
 
 
 
Mina tårar trillar alltid lättare när det är bra, tårarna bara kommer utan förvarning. De är liksom lättare att gråta av glädje och sista veckan har varit bra. Det blev lite tufft i början med skola osv men nu börjar det ordna till sig. Det tar tid, livet måste få ta tid. Återhämtning, kunna komma tillbaka kommer få ta den tid det tar. Det är samtidigt viktigt att komma in i rutiner och få en vardag. Känna att man tillhör en grupp eller få göra det man älskar. Jag älskar min kamera och att få skapa. Det är det jag ska jobba med nu och finnas här på bloggen och berätta min vardag och mina tankar. Jag har bara inte förstått det ännu för den känslan är oslagbar. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Jag har bara inte förstått det ännu för den känslan är oslagbar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *