Nu kommer jag faktiskt tänka kilo

 
 
Då så är det dags att börja träna ordentligt igen. Aldrig har jag mått så bra som när jag sprang ordentligt, tränade x-fit och gick promenader och höll en striktare Lchf. Jag ska inte skylla på att Elin varit sjuk, men jag har haft svårt att sticka iväg när hon sitter hemma och ofta varit mycket ensam. Det har varit lite svårt med kosten på sjukhuset när det ett tag inte fanns kök där man kunde laga mat när vi låg inlagda och när man inte mått så bra. Sedan när jag började med köksträdgården så blev det ganska tungt jobb i sommar så energin efter det har varit slut. Jag har rört mig ganska bra sista året, men jag vill mer. Men nu är jag igång. Idag blev det 6 km i ett lugnt tempo. Jag tänker inte mycket på tiden, jag vill åt kalorierna och endorfinerna. Igår var det x-fit och promenad.
 
Nu får jag tiden igen och en god hälsa har gett mig så mycket energi de senaste åren. Så nu ska tre kilo bort som jag lagt på mig under 1 år och 4 mån och jag ska springa mer igen. Nu kommer jag faktiskt tänka kilo tills jag stabilserat mig mellan 60-62 för där trivs jag på mina 157 cm, Inte för liten men kläderna sitter utan mage som lägger sig över byxkanten. Jag ser fram emot hösten med att träna lite mer igen på dagarna när jag ändå är hemma. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Nu kommer jag faktiskt tänka kilo”

  1. Härligt att du hittar tillbaka till träningen. Själv har träningen blivit ett hatobjekt för mig, inte för att jag inte tycker om att träna utan för att det blev en fruktansvärd vikthets från alla håll och kanter. Det gillar jag verkligen inte.
    Ska dock försöka hitta tillbaka till någon form av träning.

  2. Tjena ! Hemkommen från solsemester god mat och dryck 🙂 vägde mig ho ho …. vågen visade att jag gått ner fast jag knappt rört mig något på hela veckan och njutit god mat /dryck! Känns väldigt snopet och OK . Kram

  3. Hej i kvällen du fina. Tycker ju att du är bra som du är. Men visst är det skönt att träna. Tycker du är otroligt bra som lägger ut bilder på dig, helt osminkad. Fortsätt så. Kram Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *