Ta hand om sig själv

 
 
Godmorgon vänner, idag ska jag ta hand om mig själv hela dagen. Ska unna mig en behandling, hotstonemassage ska det bli en hel timme och färga ögonbrynen sedan käka på stan, gå och titta lite och bara ha en bra dag. Det där att få ta hand om sig själv har jag försökt att göra hela tiden fast Elin varit sjuk men nu känns kroppen lite mer avslappnad. Sedan får vi se var det blir mer men ingen stress.
 
Kanske tar en springtur på eftermiddagen också. Igår jobbade jag sent och det kändes som förr när jag hade tusen järn i elden, planerar och mailar som en tok. Jag vet inte om det kommer bli sådär mycket jobb igen som det var då för några år sedan. Jag tar det lite som det kommer. Idag är det min dag för det har jag bestämt. Tar med kameran så får ni se vad jag gjort.  Ha en bra dag alla fina läsare. 
 
Kram Lotta
 
 ………………………….
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ta hand om sig själv”

  1. Godmorgon! Vill bara säga att jag blir glad när jag ser att du inte glömmer bort dej själv. Det är bra att ta hand om sej och och göra något man tycker om. Ha en riktigt skön dag! Kram Mari-Anne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *