Bygga altanräcke

 
 
Nu har äntligen virket suttit uppe ett år och det blivit vitt och fint. Kalle har byggt det med virke från sågverket, stolparna har han också gjort själv så de ska bli maffiga och locken har vår granne fixat som är snickare. 
 
 
Den här altanen har fått ta lite tid och den är inte klar än. Här är inlägget när vi började. Vi ska bygga staket ner i trappen också. Det virket ligger och väntar och i vinter kan vi snickra ihop det i skolan så målar vi i vår. 
 
 
Nu kommer det bli många veckor fram till jul som han jobbar långt bort i världen och då är det skönt att vi hann klart det här. Så får det ta den tid det tar med orangeriet som är kvar. Nu har vi börjat bjuda hem vänner på helgerna och då hinner man inte lika mycket, men det är så härligt att kunna börja ha gäster igen. 
 
När man bor stort får man ta lite i taget. Som jag berättat innan så har vi mest jobbat inne på huset i 16 år och började inte ute förrän några år sedan. Vi vill uppleva mycket också och inte bara renovera så då har man varken råd eller tid att göra allt på en gång. Huset ser på bild ut att vara målat och fint och det är det verkligen inte, men det får vänta ett tag till. Jag fokuserar på det som är klart nuförtiden. Förr tänkte jag mest på allt vi behövde göra men jag är äldre och klokare nu. Det får ta den tid det tar, det är en världslig sak som Karlssson sa 🙂 eller inte så skitnoga som jag skulle säga. 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Bygga altanräcke”

  1. Hej! Kikar in på din blogg då & då.. Måste bara säga, ni har mitt drömhus! Så oerhört fint med en genommysig trädgård till – lyckostar 🙂

    Kram /Dessiré

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *