Massage och så lite shopping på det

 
 
kavaj här, byxor här, skor här, väska här, skjorta här
 
Har haft en himla bra dag i Linköping, åtminstone fram till min agent ringde och bilderna krånglar i Tyskland och måste fixas NU. Det stressar mig, men så är det ibland. Det är skönt att ha hjälp med att sälja reportage och bilder för då kan jag göra annat, men tyskarna har så bråttom. Det ska helst vara klart igår 🙂 Det får jag fixa ikväll tänker jag och det blir inte bättre av att gå och tänka på det när man ska ha mysigt. 
 ’
 
 
 
I vilket fall skjutsade jag Elin till skolan imorse och gick genom trädgårdsföreningen till p.a.u.s. Så himla fint där nu

med alla blommor. Blir alltid så glad och lugn när jag är där det finns vackra blommor och träd.
 
 
 
 
På p.a.u.s jobbar så gulliga tjejer som alltid hjälper en. Jag hade bokat en hotstonemassage och fixade ögonbrynen och det var så himla skönt. Var helt degig efterråt och så skönt avslappnad. Är lite spänd upp vid axlarna så jag ska gå på lite massage ibland annars var jag mjuk och fin sa hon 🙂 
 
 
 
Efter behandlingen tog jag en tur på stan och letade svarta byxor. Var inne här och kollade på dessa, men nja de satt inte riktigt som jag tänkt mig. Kanske de i skinn framöver, men idag var jag så varm efter massage så jag orkade inte prova så mycket. Ni hade tipsat så bra, men hungrig blev jag också så jag gick inte så länge. 
 
 
Sedan blev det lite lunch på Brasserie Bouqet och lite vila en stund. Det var fint det. Älskar luncha på stan även om det är med mig själv. Kör ju fasta fram till lunch så klockan 12 måste jag ha mat. 
 
 
 
 
Hem kom jag med en ny mascara,  foundation och örhängen från p.a.u.s. Så blev det nya byxor också. Köpte liknande som jag har på mig fast i svart, 249 kr här. Behövde jag inte prova heller 🙂
 
 
Så fick jag med mig mitt ett äppleträd som ska planteras i köksträdgården. Ett Ingrid Marie och åtta säckar jord så nu har jag lite att göra igen. Nu har jag varit uppklädd för flera dagar, nu blir det inte stan förrän på fredag för då ska jag till frissan och färga och fixa mina hairtalk och bli lite höstfin i håret.
 
Det är bäst att jobba lite då och sätta sig med de där bilderna, en kopp kaffe till bara

 
Ha det gott!
 
Kram Lotta
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Massage och så lite shopping på det”

  1. Du är verkligen en vacker kvinna! Och du har en så fin kropp. Ibland funderar jag över din viktresa och blir imponerad. Kan du själv känna att du är så fin som vi andra ser på bilderna eller har du kvar hjärnspöken som säger att du inte är smal nog? Och jag tycker verkligen du är fin både i lera och smuts och uppklädd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *