Odd Molly home och höstfeeling

Bilder i samarbete med Country Dreams
 

 

Idag var första morgonen som jag upplever att det var höst ute, sådär ruggigt och kallt. Hemma hos oss var det +3 men jag älskar hösten så det är bara mysigt. 
 

 
 
Idag kommer min vän Cecilia Möller som är fotograf och fotar tex. Ernst på tv. Hon är grymt duktig och vi har inte setts sedan Elin blev sjuk så det är länge sedan vi sågs. Det ska bli så kul att ses idag och vi har mycket att prata om. Kaffe och tända ljus och prata länge,
 
 
 
 
 
I badrummet är det lite höstpiffat med handdukar och morgonrock och bilder som jag fotar till Country Dreams. Tycker den nya kollektionen från Odd Molly home är så fin.Den beiga och blå tillsammans, blev en favorit. Gillar också när det är städat och badrummet glittrar när man kommer in där.Du hittar deras nya kollektion på Odd Molly home här Såg att de även hade 20 % på stickat idag med koden stickat här 
 
Om jag hinner så ska ut och plantera mitt träd idag men först måste det bli lite jobb inne vid datorn. Det blev ingen springrunda igår heller men det kanske jag också hinner idag. Vi får se. Ska snart bjuda på lite mer lantbilder så fort det är lite mer gjort i min trädgård. 
 
Ta hand om er finaste, dags att tända ljus.
 
Kram Lotta
 
…………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Odd Molly home och höstfeeling”

  1. Läser alltid din blogg på kvällen efter barnen lagt sig 😊 Du verkar va en sån härlig & fantastisk människa. När jag såg denna bild ser jag att ni har vit fog. Hur funkar det? Vi ska kakla om ett par dagar & jag är i valet & kvalet om vilken färg. Är rädd för att det ska bli gult. Ha en underbar helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *