Stenvägg och stenmur i köksträdgården

 
Så då blir det lite bilder stenväggen som jag fixat. Det tog lite tid för jag har tagit lite när jag varit pigg och känt mig stark. Det är ganska tungt att bära sten men vi har en vagn efter gräsklipparen så det har gått bra. Stenen har jag hämtat i hagen. 
 
 
Mellan stenarna ska jag lägga lite makadam. Sedan har jag haft markduk på hela slänten. Det kommer säkert bli en del ogräs också, men det här är ändå bättre än att ha en slänt med gräs. 
 
 
 
 
Så en förebild. När vi hade klippt gräset så såg det ut så här. Gräset fick vi hjälp med att gräva bort och den la grävaren där på slänten så det blev som två nivåer. Imorgon fortsätter jag. Nu är odlingslådorna färdigmålade och fått plast inuti. Jag ska fylla dem med jord till hälften nu och med finjord i vår. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Stenvägg och stenmur i köksträdgården”

  1. Jättefint med så mycket sten. Vilken lycka att kunna gå och plocka det man behöver i sin närhet. Vill bara säga också att ni har en fantastiskt fin trädgård.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *