Chili och paprika

 
Det är på slutspurten nu i orangeriet. Vi köpte några paprikor , chilli, tomater osv bara för det skulle vara roligt att ha lite där inne. Men nästa år ska vi odla på riktigt. I helgen får vi nog börja fylla rummet med alla citron- och olivträd som vi har överallt. 
 
Idag ska jag fortsätta att jobba i min köksträdgård och sedan packa. Elin och jag ska på spa imorgon till Yasuragin, ett stipendie från ung cancer som hon fått och sedan konsert med Justin. Vi blir borta i 4 dagar så det blir lite att packa. Det ska bli härligt, vi har väntat på detta så länge och inte kunnat åka för hon har inte varit tillräckligt stark, men nu så. Vi ska också åka till Mall of scandinavia.  Jag ska kolla på nya skor att springa i, ni har ju tipsat om en del innan så vi får se vad vi hittar. Byxor på New Yorker som sitter superskönt ska vi också kolla in.
 
Men mest ska vi bara lata oss och njuta. Kameran kommer plockas med och bloggar där ifrån. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Chili och paprika”

 1. vad härligt att få åka på SPA tillsammans på Hasseludden. Chili och paprika är ju lättodlade men en fråga bara. Har ni värme i orangeriet, eller klarar sig växterna ändå? Ha det så himla skönt. Kraaam Pia

 2. Hej och tack för din fina blogg !

  jag undrar lite över hur du övervintrar dina citron och olivträd ?
  Jag har massor med fina små gröna babycitroner på mitt träd i kruka och skulle så gärna vilja att de övervann vintern här i Kalmar.
  tack snälla på förhand / MVH Petra

 3. Hallå vännen!
  Åååå ni kommer få det heeelt underbart!
  de där underkläderna är kajsas favorit också och de finns ju lite varstans så de hittar ni med all säkerhet där…Jag skulle vilja åka dit och gå in i Ellos nyöppnade butik..;)

  Å orangeriet…ååååå viiiiill haaaaaa….
  Ska minsann gå in där och njuta när jag kommer till dig ♥
  kraaaam och ha helt underbara dagar nu! ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *