Hon har färg på kinderna igen

 
 
Hon har färg på kinderna igen. Äntligen finns orken och vi ska på spa. Resan har avbokats tre gånger under året för Elin varit för dålig. Men nu äntligen finns energin där igen, hb över 100 och glädjen att vilja och orkar göra saker igen. Som jag älskar det.
 
 
När Elin var som sämst så var det både svårt att se henne som mamma men också som en vän. Jag saknade de där stunderna när vi umgicks och hade kul tillsammans och nu kan vi göra allt igen och hon mår bra.
 
 
Det där att vara på väg till andra sidan känns så underligt men bra. Å ena sidan när jag tittar på henne så ser jag att hon är och varit sjuk, men å andra sidan så känns det overkligt som det aldrig hänt. Det är därför jag tror det är så viktigt att inte stressa men något. För kroppen har liksom inte riktigt förstått det vi varit med om och det kommer krävas tid. 
 
 
Mina fina väskor finns här 
 
Men nu är väskan packad och vi börjar med spa i två dygn på Hasseludden och ett annat hotell för att se på Justin och nu stannar vi på Zeta för att äta lite. Kameran är med och ni ska få se hur vi har det. Ha det så bra!
 
Kram Lotta
 
 
 
 Adlinks
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Hon har färg på kinderna igen”

  1. Vad härligt jag gläds med er. Det är svårt att förstå och hantera allt man går igenom men så faller saker på plats och man vinner liksom hösta vinsten.
    Ha det nu såå härligt och njutbart
    Kram Meta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *