Höst på Zetas trädgård

 
På vägen till Yasuragi Hasseludden stannade vi på Zetas trädgård och åt lunch. Elin tog en soppa och motorotskaka jag åt chevresallad. Mums. 
 
 
 
Älskar miljön där inne och nu var det så mysigt med alla tända ljus, lyktor och regnet som smattrade mot rutan. En osminkad och avslappnad Lotta som njöt av mat och Elin som sällskap. 
 
 
 
 
 
Sedan gick vi för att inspireras och i helgen är det höstmarknad så man har börjat göra fint inför den. Jag träffade min vän Kate Gabor som fotar kungafamiljen. Hon är så rar och duktig och hon kommer ha dropp in fotografering för barn i helgen på marknaden. Ett tips till er som vill ha fina foton på era barn. 
 
 
Jag tog kort på alla olika kombinationer av blomsterlådor. 
 
 

 
 
 
 
Den här sista blev min favorit. Det är mina färger som jag tycker så mycket om. Nu ska vi snart gå och äta och jag kommer visa lite mer bilder från spat framöver.
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Höst på Zetas trädgård”

 1. Hei!
  Jeg har fulgt bloggen din en stund og det er så herlig å lese oppdateringer og innlegg! Har ikke blogg selv (enda), men du inspirerer meg til å starte en. Jeg er så imponert av din innstillning til livet med barna og maken:-) Helt herlig! Kos dere på deres vei!

 2. Det är verkligen ett underbart ställe Zetas det är inte många gånger jag missar det vid mina besök i Stockholm.( har ju barn där så det blir rätt ofta)Det är farligt för plånboken kan man säga. hihi.
  Så härliga höstbilder du bjuder på.
  Ha en fin helg
  kram Meta

 3. Jättefina bilder, som vanligt!! 🍂☀️🍁🍃 Men jag undrar en grej! Vet du om det är fritt fram att fota som du gör, på restauranger, blomsterbutiker, marknader osv eller har du specialtillåtelse för att du är proffs och bara bäst? Ibland vågar jag knappt ta upp mobilen för att fota, så systemkameran kan jag ju bara glömma på sånna ställen! Behöver man fråga om lov?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *