Utedag med grillning

 
Vilken härlig dag vi haft! Det blev ju bonus när mannen blev hemma och vi fick tid tillsammans. Han hjälpte mig att laga gräsklipparen så jag kunde klippa sönder alla löv. Vi har stooooort 🙂 så man kan inte kratta men klippa går så bra. 
 
 
Jag började att plantera alla tulpaner. Vet ju av erfarenhet att hur mycket man än sätter så tycker man inte att det blir så mycket. Det ska bli spännande i vår och se hur det blir, nästan 500 lökar blev det. 
 
 
 
Så här snygg är jag om dagarna, ser ut så här för det mesta. Skitig, lycklig och solen i ögonen. 
 
 
När fönsterputsaren kom och fixade alla våra fönster så passade vi på att grilla ute vid grillplatsen. Barnen myste under filtarna som vi fått av Falu rödfärg,
 
 
 
 
Allt blir så gott ute. Men när det var dags att äta gick vi in och satte oss i orangeriet. 
 
 
Vackra sittunderlag , gåva från Falu rödfärg
 
 
 
 
 
Jag var ute tills solen gick ner och när jag kom in så frös jag som bara den. Fixade ordning inne i alla fönster efter fönsterputsaren gjort fint, tände ljus och så tog vi oss en glögg och pepparkaka. 
 
 
 
Nu lagar Kalle middag och vi ska hoppa i spabadet. Har inte gjort det än, så det får bli senare ikväll. Kommer somna ovaggat 🙂 
 
Ha det bra!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Utedag med grillning”

  1. Tack för den positiva livslust du alltid delar med dig . Då jag följer dig sedan jag hittade dig här när min dotter gått bort i denna skitsjukdom,ger du mig glädje varje dag.

  2. Hej Lotta
    Härligt att kunna vara sig själv, lika härligt skitig ser jag också ut när jag mockar och sköter om hästarna och fåren här på gården. Desto roligare är det att klä upp sig!…eller hur?
    Kram och tack för dina härliga blogginlägg.
    Ingela

  3. God morgon! Din blogg är något av det första jag kollar och blir lika glad varje gång. En blandning mellan allt, precis som livet. Härligt att vara ute och greja. Kör du över eklöv med gräsklipparen också. Har också en stor trädgård och bävar över alla löv i år igen. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *