Godmorgon vänner

 
 
 
Godmorgon vänner, hade tänkt att jag skulle visa något inspirerande så här på morgonen men hade visst inte så många nya bilder. Så det blev dessa på mig som jag hade på tjejmiddagen. Köpte mig en blus hos Modesto här . Jag har spanat in den förrut men den har alltid tagit slut direkt. Den här gången hann jag knipa en.
 
 
Plånbok här
 
 
Det blev byxor som jag haft ett tag och finns på MQ och stövlar från Country Dreams. Byxorna sitter lite tight för jag har ju gått upp några kilo sedan Elin blev sjuk men jag kommer i alla fall i dem igen 🙂 men mer än så är det inte. Jag tycker att Primeboots är snygga men jösses de sitter också rätt tight på mig.  Min man sa just det innan jag skulle dra upp dragkedjan……du har ju inte såååååå stora vader men de här var ju inte det lättaste att få upp. Jag är inte pinsmal men ibland kan man undra hur man ska kunna ha kläder som görs för ”normala” människor. Jag har ju gått ner många kilo men ändå så kan det skifta så mycket i storlekar och fortfarande vara svårt med vissa kläder. 
 
Min man skulle åkt till Tyskland i helgen för att fylla upp vinkällaren (ska inreda mer i vinter ska jag visa sedan) men det blev skjutet till nästa helg så då kan vi fixa gräsklipparen som äntligen fått delar så jag kan klippa löven i helgen. Nästa helg ska det bli frost och kanske snö så det skulle vara skönt att få det gjort nu. 
 
Ha en bra dag, nu blir det pyssla av. Två bonusdagar med mannen 😘
 
Kram Lotta
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Godmorgon vänner”

  1. Jag tycker snarare att alla storlekar växt de senaste åren. Själv har jag motsatt problem, alla stövlar är för vida i skaften och har fått gå ner en eller två storlekar i kläder. Och det utan att jag minskat i vikt eller omfång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *