Morgon i soffan

 
Godmorgon så skönt att få en extra timme. Jag har gått upp och satt mig i soffan för att mysa en stund. Ska kika lite på vilka julklappar barnen önskat sig och surfa runt lite. 
 
 
Kopp här
 
Philip sover hos mormor och bonuspappa så vi är tre som ska äta frukost sedan. Idag ska jag städa våran källare. Vi har en källare under huset som är riktigt fin med stora stenblock och vita fina rum. Där nere ska jag plocka lite ordning. Det är där nya vinkällaren ligger. I veckan som kommer ska vi åka och köpa släpkärra tillsammans med våra föräldrar och hittar vi en bardisk så kan vi bara åka och hämta den. En egen släpkärra kommer undelätta så mycket. Vi har dricka i källaren som har en perfekt tempratur för vin, men vi har inte inrett den ännu. Det är min mans projekt och då går det inte så fort för han får betala själv 🙂
 
 
Jag också frågor på vart vi beställt julbord. Jag fick tips om Ombergs turisthotell så det ska vi prova. Jag tar med min familj och bjuder dem för jag får aldrig äta julbord med något jobb eftersom jag är min egen chef. Någon som varit där? Jag blir bjuden varje vecka på massor av roliga event och luncher m.m i Stockholm men dit kan jag inte åka så ofta för det är så långt. Jag har tackat nej till nästan allt genom åren. 
 
 
Nej nu ska jag som sagt kolla in julklappar. Har tänt mitt nya ljus här som har en mild doft. De är lite känsliga med dofter i detta hus, men detta går toppen. Ska ta mig en till kopp kaffe och vänta att de andra vaknar och sedan ska vi fånga dagen. Kalle ska byta vatten i spabadet och krypa i den och fixa. Det är jag glad jag slipper 🙂
 
Ha det gott!
 
Kram Lotta
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Morgon i soffan”

  1. Undrar lite hur du tänker kring konsumtion och miljö. Det är en del tips om shopping på din blogg och jag är lite nyfiken på hur du tänker kring det och ett hållbart samhälle/slitochsläng.

    1. Hej, jag återvinner vanliga saker som alla andra, avfall osv. Åker till miljöstation varje morgon som min dotter åker tåget för att lämna saker på rätt ställe. Jag handlar nästan bara ekomat, svenskt osv. Men jag tänker inte miljö hela tiden när jag köper saker osv. Mina saker som är hela om jag byter ger jag bort till familjen ( min mamma och syster får mycket) barnens kläder ger jag bort till en familj som har det svårt eller säljer. Om det finns något av värde i en sak så lämnar jag den till hjärta till hjärta, men det är inte så ofta. Mina släktingar tar ofta emot som tex. min syster som inte har samma förutsättningar som mig. Lite så gör jag…Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *