Räkor och sur filmjölk

 
Har Philip hemma idag med, så himla mysigt. Vi har haft mycket mindre tid tillsammans sista åren när Elin varit sjuk fast å andra sidan har jag varit hemma hela tiden. Men vi har inte lika mycket tid ihop bara han och jag. 
 
 
Vi åt frukost ihop, färska räkor köpte vi igår och delade en påse som han älskar och så sur filmjölk som vi kallar det. Han gillar den där sura smaken och jag äter ägg. 
 
Nu har jag varit i tvättstugan och väntar att Elin och pappa i huset kommer hem tidigt. Vi ska till blomsteraffären. Ska fylla på med växter både ute och inne för här är så tomt. Växter och blommor är vardagsglädje för mig. 
 
 
Återkommer senare med lite bilder från tvättstugan och så har jag en rabattkod att dela med mig från Country Dreams ..men nu så måste jag fortsätta så jag hinner bli klar. Ha en fin dag och freeeeeedag…tjohooo så skönt!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Räkor och sur filmjölk”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *