Godkväll i stugorna, idag bjuder vi på en dagens :)

 
 
Godkväll i stugorna, idag bjuder vi på en dagens 🙂 
 
När jag lämnade huset på förmiddagen hade jag plockat ordning här och nu när vi bara varit hemma en timme ser det ut som ett bombnedslag. Hur är det möjligt att man kan vända till så mycket. Det värsta är att jag är nog den som är sämst i familjen att hålla ordning. Jag vänder till mest och städar mest. 
 
 
 
Byxor hög midja lite mocka här, skor och väska i samarbete med Sharpman här ( finns ej webbshop, bara i butiken eller ringa så kan de skicka. Kläder jag använder när jag fotar bilder åt dem. ) Halsduk här, tröja här & jacka här 
 
Men i vilket fall har jag haft en så mysig dag med Philip på stan. Vi har lunchat och fikat och handlat kläder till honom. Sedan plockade vi upp syster och åkte och handlade mat så kylskåpet är fyllt till helgen. 
 
 
Nu är snart dags att fixa middag, plocka ordning igen och jobba kvällen lång. Det man inte gör på dagen får man göra på kvällen och det vet ni redan att jag gillar. Philip har studiedag imorgon igen, då ska vi vara hemma. Jag skulle kunna tänka mig en tur till Blomsterglädje annars i Motala för jag hittade inte det jag sökte i Linköping idag. Elin slutar alltid tidigt på fredagar så snart är det helg för oss alla och jag och min bästis ska på spa i helgen…tjohoo nu ska det minsann njutas igen. Vi ska fira våra födelsedagar. 
 
 
 
Det var så märkligt när vi gick på Citygross idag att Elin inte blir trött. Så många gånger som vi varit där inne på väg hem från sjukhuset och hon inte orkat, suttit i rullstol osv men nu är värden nästan normala och det märks. Är så himla glad! Den där jäkla skitleukemin påverkar mer än vad man tror. När alla mår bra mår mamma bra. Idag har vi haft en toppendag! Älskar att se mina barn skratta. 
 
Kram Lotta
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Godkväll i stugorna, idag bjuder vi på en dagens :)”

 1. men hallå där! vilken otroligt snygg helbild på dig Lotta! det är något som ser annorlunda ut…hmm..vet ej riktigt vad bara att du är väldigt fin!

  ha en fortsatt mysig kväll i stuga/ kram Mia

 2. Härligt att höra om Elin så skönt och så härliga bilder 😉 jag har haft barnbarnet här ikväll alltid kul uppiggande . Sen håller jag på med bus till en kollega som ska sluta efter 27 år ska ha överraskningsfest hemma hos mig på lördag så håller på med film och tips promenad med massor av frågor och annat skoj 🙂

 3. Så fin bild på dig och sonen. Härligt att höra att ni alla mår bättre. Glädjs med dig. Du inspirerar mig, hur du skriver och tänker om livet. Fint, starkt och äkta.
  Kram

 4. Vilken härlig blogg du har!

  Hur har du det denna gråa söndagen? Jag vill liva upp den med min egna film. Den handlar om mig, när jag jagar min dröm att bli skådespelare i Stockholm. Är det så lätt som man vill?
  Titta gärna på den!

  Ha det bra,
  KRAM Jessica 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *