Pynta höst i mina krukor

 
Jag är så sugen att pynta höst i mina krukor nu. Ska nog kika förbi en blomsteraffär idag för att göra lite fint i mina ytterkrukor. Har du planterat något än? Jag brukar ofta hoppa direkt till vinter och granris men i år är jag sugen på lite annat först kanske för att hösten är så vacker. Jag har ju mina svarta stora krukor på var sin sida om trappen som står tomma. 
 
 
Måste rusa och köra till tåget och så slänga skräp…jepp gör det varje dag. Just nu är det något gammalt kaninnät som legat och skräpat. Ska rensa överallt har jag tänkt, slänger såklart inget av värde, det ger jag bort eller skickar till Hjärta till hjärta. 
 
Idag ska vi ha det mysigt jag och sonen. Berättar mer senare….Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Pynta höst i mina krukor”

  1. Vilken mysig blogg du har! Blev fast direkt och har läst flera inlägg. Mår dottern bättre? Så hemskt det där 🙁

    Kram till dig, Elin och hela familjen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *