Jag jagar dem

 
Tröja här, mössa här 
 
Jag jagar dem. Endorfiner och kalorier. Det är så himla skönt att komma iväg på den där rundan då och då. Jag blir lite gladare, lite trevligare, lite snyggare, lite roligare osv när jag får springa. Det gör så himla mycket för humöret och så tänker jag en del under tiden. Jag sticker ut på en 40 min terpirunda med mig själv. Jag funderar aldrig på tid, bara tänker att alla träning som blir av är den bästa träningen. Idag var det inte tungt, 5.6 km och det kändes kul och skönt. Så är det inte alltid. 
 
Jag började med kaffe och bulle hos min syster , klippte lite gräs, jobbade och sedan sprang. Nu kommer mamma och bonuspappa på mer fika, men inga mer bullar för mig. Ska röja här och tända ljus. En bra dag och kroppen ler i takt med höstsolen. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag jagar dem”

  1. Heja Lotta heja dej vet att man mår bra av denna grej :))) rimmar så jag svimmar :)))) visst är det obeskrivligt skönt ? :)) särskilt efter duschen ! Kram

  2. Hei Lotta! Du beriker min hverdag med dine vakre fotografier! Takk for at du deler tanker og følelser, både de gode og de tunge og vanskelige! Takk for den fantastiske jobben du gjør! 👍🌹

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *