I en varm kofta, bara ben och foppatofflor står jag där och skrattar

 
När jag drar upp rullgardinen är det frost ute, så himla vackert. Löven faller sakta mot marken och mitt fotograferingshjärta säger släng på dig en tröja och gå ut och ta kort. Förr när jag jobbade på förskolan drömde jag om den stunden. Att få kunna stanna upp ta den tiden och få fota. Nu är jag där, tack vare er som läser och att jag vågade att starta eget.
 
 
 
 
 
Jag är tacksam för den stunden. Korna råmar nere i hagen, jag ser fåren, kalvarna och på andra sidan vägen går hästarna. 
 
 
 
 
När jag kommer tillbaka stannar grannen och skrattar och frågar om jag fryser om benen. I en varm kofta, bara ben och foppatofflor står jag där och skrattar. Jo lite kallt blev det, men det var det värt. Första frosten. 
 
 
 
 
 
Det är så himla fint ute. Svensk natur och höst. Det har kommit frost och jag känner glädje. Jag och katten går in. Han får mat och jag dricker kaffe och nu är jag snart igång. Elin är sjuk och hemma, förkylning och ont i halsen. Vi tittade på barncancergalan igår och känner ödmjukhet inför livet. Att hon finns här, betyder allt. Vi lever. Jag kan ibland känna skuld mot dem som inte har det så men vet att det är fel. Så oerhört tacksam bara. Hon är bara förkyld och ont i halsen och vi är på väg tillbaka. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

23 reaktioner på ”I en varm kofta, bara ben och foppatofflor står jag där och skrattar”

 1. Ler o grinar på samma gång…
  Tittade också i går och tänkte så på er…
  Å naturligtvis på alla andra drabbade…
  Fruktansvärt och hemskt men även stor lycka för alla dem som blir friska…för jag förstår ju att det hemska leder till ännu större tacksamhet och ödmjukhet inför livet…

  Å jag ser framför mig hur du din lilla galenpanna klampar runt där ute i kylan med din kamera…hihi…sötsnöre!!

  Kraaaam Katarina

 2. Vilka fantastiska bilder, de är alltid så inspirerande. Vilket jättejobb du har gjort i trädgården och med orangeriet, sååå fint.
  Soliga höstkramar
  Brittis

 3. Ååå så otroligt vackra bilder!
  Du är verkligen bara så härlig du, ser det liksom framför mig… :))
  Blir både glad och ödmjuk när jag läser idag!
  Och så känner jag ju, yes Lotta!!!
  Ha en jättefin dag!
  Kram Anna

 4. Hej! En ganska ny läsare här! Har verkligen fastnat för din blogg, den är sådär härligt stämningsfull och jag blir alltid på bra humör av att komma in och läsa.

 5. For noen fantastiske bilder! Jeg blir så inspirert av din blogg-både av bildene, motivene, men ikke minst din måte å tenke på. Takk for at du deler! Stor klem fra Norge

 6. Så underbara bilder🍁 och ler åt din beskrivning av hur du såg ut❤️ Beundrar ditt mod med att säga upp dej och starta eget. Jag har också en dröm, men är nog lite feg för att satsa på den eller så är jag bara så sjuttons lat och bekväm…är ju liksom lite tryggt att bara snurra på i gamla fotspår, men samtidigt lite tråkigt…Tittade också på barncansergalan igår😢 och förstår att du är tacksam över att Elin bara är förkyld❤️ Ha en fin fortsättning på dagen! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *