Något som gör mig glad…

 
Idag fick jag med en bukett blommor hem, det om något gör mig glad. Älskar att ha färska blommor hemma på bordet. Köper alltid lösa blommor och sätter ihop dem i buketter själv. Utbudet i min närmsta stad är inte direkt så stort. 
 
 
 
Har fixat några bilder till en vän på hennes fina barn. Fotar egentligen inte familjer eller brudpar längre, men gjorde ett undantag. Denna vän har ställt upp på oss så mycket när Elin varit sjuk så jag ville ge något tillbaka. 
 
 
 
Nej dags att fixa lite middag till familjen. Vi brukar laga lite mat tillsammans jag och mannen. Tror det blir lövbiff ikväll med rotgrönsaker och sås. Vardagsmaten är ju inte så rolig, men vi äter ingen speciell mat på vardagar eller helg. Livet ska levas nu så det blir så god mat det går varje dag , sedan är man inte alltid så pepp att stå i grytorna på kvällarna. Helgfrukost har vi däremot med extra av allt. 
 
P.s ikväll tittar vi på Barncancergalan och hejar på alla krigare som överlevt sin cancer och ger kärlek till alla som mist sina älskade barn. Hemska vidriga sjukdom. Tänker på de familjer vi träffat genom denna tid. Både de som kämpar nu och som inte har sina barn vid livet. 
 
Kram Lotta
 
………………………….
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Något som gör mig glad…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *