Lite tungt vissa dagar att hitta motivation

 
Godmorgon mina fina följare , önskar er en bra dag. Här blir det att ta in oliv-citronträd och bära in utemöbler. Pappa och son ska också åka och titta på pgo bugrider till han blir 15 år. Det är ett tag kvar men den får i så fall stå i garaget och vänta. Ett lite konstig typ av moped men det vill han ha och han gör sin grej med livet och de gillar jag så mycket. 
 
Det är fortfarande annars lite tungt vissa dagar att hitta motivation. Jag är bortskämd med att nästan alltid ha driv och känna glädje, men nu när hon börjar bli frisk så är jag mer låg vissa dagar. Det är kroppens sätt att reagera. Jag vet att det brukar bli så och jag får försöka acceptera det, men de dagarna saknar jag min glädje och energi. Men oftast kommer den tillbaka dagen efter och den får mig heller inte att sitta still och inte göra det jag tycker om. Jag har bara större startsträcka och framförallt så känner jag mig lite nedstämd. Det är viktigt för mig att ha saker att göra då, för då mår jag bäst och här hemma finns alltid hur mycket som helst.
 
Elin är fortfarande inte den hon vill vara och när man är borta så tittar väldigt många på henne. Hon ser liksom mer sjuk ut och hon känner sig sjuk när hon inte får ha sitt utseende och det påverkar mitt liv också. Man vill bara att hon ska få kunna sätta i sitt hairtalk hår nu, att hennes drag kommer tillbaka och att hennes ögonfransar växer ut så kommer allt blir bättre och kännas normalt. Att vara i hennes ålder och fått gå igenom det här är tufft, vi klarar det men det påverkar. Hon har tappat hår och ögonfransar två gånger och det har gått lång tid och nu vill man bara få ha ett normalt liv. Så ibland får man vara lite nedstämd och det är ok men jobbigt för det är egentligen inte jag. 
 
Men nu så startar vi dagen, trädgårdsmys hemma och sedan x-fit i byn med mina vänner. Längtar efter träning! Har några riktigt sköna veckor framför mig och nästa helg ska jag på spa igen 🙂 då ska jag och min bästis fira våra födelsedagar som var i vår och somras men inte blivit av förrän nu.
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite tungt vissa dagar att hitta motivation”

  1. Stor kram till dig Lotta! Allt blir bra. Man önskar ingen i världen detta.

    Jag vet allt om att bli uttittad. Det är tungt vissa dagar.

    Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *