Mall of scandinavia och bo i sviten

 
All bilder från mobilen
 
Vi lämnade Yasuragi Hasseludden ganska tidigt efter vi ätit frukost för att komma till Mall of scandinavia när det öppnade. Yasuragi var fint, men lite för tyst för mig och inte riktigt den typen av spa och mat som jag/vi gillar, men det var så mysigt att få vara borta med Elin. Har du cancer så kan man söka stipendiet på ung cancer. 
 
 
 
På Mall fanns det hur mycket som helst att se och massor av butiker som inte finns runt Linköping. Vi gick länge och tittade på kläder och det var lungt på förmiddagen (jag har lite svårt för mycket folk) Elin älskar ju gå och titta i affärer nu när hon orkar gå mycket igen. 
 
 
Elin har ju alltid tyckt om smink och hon har saknat att inte kunna sminka sig i perioder när hon varit sjuk, men nu kan hon göra lite igen. Hon har tappat ögonfransarna precis men de är också på väg ut nya. Jag hade ett presentkort med mig som hon fick av mig. Hon valde flera produkter på Mac för det. 
 
Sedan åkte vi till hotellet vi bor på Elite hotell Marina Tower. Jag bokade rummet samma dag som Justin Bieber biljetterna släpptes och hittade ett fint rum på Booking. 
 
 
Jag hade glömt bort att jag bokat en svit, det var så bra pris på rummet så jag skulle överraska Elin med den. 2100 kr tycker jag var ett bra pris för två personer. Det är så fint och stort så man känner sig som en stjärna 🙂 
 
 
 
 
 
Den här vackra utsikten är det när man ligger i sängen. 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi käkat lunch och gjort oss fina och nu laddar vi för Justin konserten. Lite middag bara ikväll så är vi på G. Det känns underbart!! Hoppas ni mår bra och får en skön helg. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Mall of scandinavia och bo i sviten”

  1. Vad härligt ni har det,hoppas konserten blev superbra! Yasuragi är stort o inte så mysigt men ganska unikt med sin miljö. Jag o mina tjejkompisar var där förra hösten en helg, spa:et var mysigt med alla utebassänger men var så mycket folk! Jag älskade dock maten, men är riktigt tokig i sushi i sånt så det passade bra 😉 ha så fint nu i sviten! Kram

  2. Fin härlig stund tillsammans <3
    Jag har också varit på Mall of scandinavia en gång…Jag håller verkligen med om att det är för mycket folk… för stort.
    Härlig svit…
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *