Alla växter och krukor står nu på vinterförvaring

 
 
Så himla skönt! Idag har vi hunnit massor. Alla växter och krukor står nu på vinterförvaring i orangeriet och nästan alla trädgårdsmöbler är inställda. Nu ska jag dricka kaffe och ikväll ladda för x-fit. 
 
Jag vill bjuda på hela mitt liv, både när jag är vardaglig, skitig, finklädd, lantlig, på stan, när jag mår bra, när jag mår dåligt osv. Bloggen får vara hela mitt liv. Det är lätt annars att tro att bloggare har ett bättre liv för de bara plockar fram det som är bra och bara visar det som är fint. Jag vill gärna bjuda på fina bilder, men hela mitt liv precis som jag är.  Så här är Lantlotta. Om jag skriver att jag är glad så är jag glad och om jag skriver att livet är skit så är det skit osv. 
 
När jag är hemma som en liten skitgris och sliter så är ni med mig, om jag åker bort och unnar mig saker och klär upp mig så är ni med mig. När jag är glad och jublar så är ni med mig och när jag mår dåligt så är ni med mig. Det är just därför jag älskar blogga för jag känner att ni finns där. Ni vet att jag är som vem som helst och ni läser bloggen för den jag är. 
 
 
 
 
 
 
Nu står i alla fall alla växter i kruka inställda i orangeriet och det blev en liten plats kvar att även kunna gå in där och ta en fika. 
 
 
 
 
Jag tänker att i vinter när det är frost blir det mysigt att sitta där och ta en glögg och vår grillplats är utanför. Ska sätta upp stjärnor i fönstren till advent osv. 
 
 
Men nu ska jag lata mig en stund och planera veckan och svara på alla mail som jag missat innan det är dags för träning. 
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Alla växter och krukor står nu på vinterförvaring”

 1. Som att titta in hos en vän och se hur hen mår och gör, i medgång och motgång.. någon som är bra på att uttrycka sig, skriver och andra som är bra på att lyssna, läser.. tack för en varm och inspirerande blogg och ha en bra höst, hela familjen

 2. Det bästa med din blogg är just att du bjuder in oss att följa ditt liv och leverne, familj, trädgård och LIVET, inte bara tillrättalagda inredningsbilder.
  Tack för att du delar med dig!😊
  Ulrika i Umeå

 3. Klart att Du är som vem som helst, bara en vanlig människa med upp och nergångar i livet. Det är ju det som gör Din blogg så härlig att läsa! Att Du sedan visar att ’slit och skit’ blir väldigt vackert i slutändan är bara ett plus. Ha en fin vecka med Din fina familj och Kram.

 4. Självklart at i livet ingår dessa dagar av lycka även , dåliga dagar annars skulle vi inte veta skillnaden 😊 Men skillnaden är att ! långt från alla visar den mindre lyckliga ? För många handlar det om yta och att shoppa järnet . Kan väl he en kortvarig tillfredställelse ? Men den är dock väldigt flyktig och kortvarig den sorten av tillfredställelse ☺️ Massa kramar !!!

 5. Jag gillar din blogg just för att den och du är så ärlig och skön. Att du delar med dig i bra och mindre bra stunder och dagar, det är ju det som är livet.
  Hade en skitvecka i veckan, tack vare vandring i helgen och underbart väder så ska det nog vända efter att ha fått liite perspektiv på saker och ting.
  Ha en fin måndag!
  Kram <3

 6. Instämmer med de övriga här. Din blogg är så fin för att du skriver som du känner och du gör det på ditt sätt, utan att göra dig till. Ha en fin höst! Tillsvidare har vi fått njuta av solsken on uppehållsväder också här i Finland.

 7. Ja visst är det ett evigt konkande ut och in höst och vår men så mycket man njuter av det ändå. Det blir gärna fler och fler krukor för vart år. Härligt att ha ett så fint orangeri att ställa allt i. det är det svåra när man har kolonin att vi inte är här jämt på vintern(det får vi inte)Så mycket får lastas med hem till lägenheten.Nu snart ska jag göra min almenacka för nästa år så kul att det var jag som vann.
  Ha nu en fin och bra fortsättning på veckan
  Kram Meta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *