Växthusbygge

 
Nu har det hänt lite mer med växthus/orangeriet, alla de 6 utedassen är borta och det är nästan tomt där inne. Nu ska taket bort så det blir öppet till nock. 
 
 
 
Det blir större än vad vi trodde från början , ca 12 kvm och vi har bestämt oss för att ta bort den uppmurade kanten och sedan gjuta igen golvet i ett stycke och så lägga tegel. Vi missar så mycket golvyta annars mot vad vi först hade tänkt. Sedan vill vi ha vit liggande panel och allt vitt. Så har vi lite andra lösningar, men det får ni se framöver. 
 
 
 
Jag gillar att få följa ett bygge och se hur mycket jobb det faktiskt är för att komma till det färdiga resultatet. Så här ser det ut just nu. Jag försöker övertyga min man om att vi ska bygga altanräcke först, men han är inte så intresserad av det, han vill gärna strunta i allt jobb på huset om han fick bestämma för att bara göra klart detta…men det får han inte 🙂 så en sak i taget lite beroende på väder osv. 
 
 
Nu blir det mat sedan ska vi hoppa i badkaret, imorgon ska jag iväg på jobb.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Växthusbygge”

  1. Ojojoj , hur gör du för att få sån fart på gubben;) ? jag tycker min har energi och får sina röjarryck emellanåt men din tar nog priset 🙂 Det är bara att gratulera ! , snyggt kommer det med all säkerhet bli, ska nog låta maken kika in här lite, kanske kan låta datorn stå framme med den här sidan uppe så får vi se om han blir intresserad hihi, kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *