Livet på landet

 
Jag kan inte tänka mig en bättre plats att bo på just nu än hemma på vår lilla gård. När djuren kom så känns det ännu bättre. Jag har inte behov av att åka bort så mycket just nu, jag vill bara få den där tiden att leva lite mer och kunna få vara nära naturen och hemma. 
 
 
 
En del människor tycker vi bor så långt bort och jag tycker vi bor så nära, nära till det som jag behöver mest av allt. Naturen och tystnaden. 
 
 
 
 
Det var många som undrade hur det skulle gå för 16 år sedan när vi köpte ett hus långt bort på landet som dessutom var så stort med 8 rum och kök och ett hektar trädgård. Det gick ju bra, vi trodde på oss och vi har inte hunnit allt genom åren men vi levt bra för vi köpte ett hus som inte kostade skjortan och som vi har haft råd att renovera istället men också haft råd och resa osv. 
 
 
 
Vi är i stort sett klara med huset inne men det börjar bli dags att börja om… tex har maskiner i köket gått sönder, men annars är det dags att fortsätta ute. Vi har inte prioriterat trädgården eller de byggen som finns ute men det börjar bli dags för det nu. Idag ska vi fortsätta röja ute vid växthuset och blir det bara lite varmare ska vi börja måla huset. 
 
Nej nu ska jag se till sonen som har hög feber och elda lite.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Livet på landet”

  1. Vilken vacker tupp ni har!Jag å min sambo bor också en bit ut på landet å ja får också höra att det är långt till oss. Men att bo på landet är underbart på många sätt☺

  2. Så underbara bilder från ert mysiga liv på landet!! Den stolta tuppen o de söta hönsen, det ser bara helt ljuvligt ut!! Roligt att ha de "små" projekten i trädgården, som hör våren till. Ska försöka förverkliga lite, lite hos min särbo ute på landet också nu i vår. Lycka till med allt o ha ett gott liv! 🙂

  3. Härligt att bo på landet, jag själv bor inte på landet men jag skulle vilja men min Love är inte riktigt lika sugen.
    Men man får ju ha 3 hönor när man bor i ett villaområde som jag gör, funderar stenhårt på det och tuppen din är ju fin som tusan men det får man inte ha där jag bor.

    Du har inspirerat mig i det där med lchf och det ska jag berätta om på min blogg i slutet av April för då har jag hållit på i tre månader, tack snälla du för att du finns =) Kram Monica.

  4. Underbara bilder, harmonisk tillvaro. Kan inte annat än hålla med dig, långt borta från vad? Stadens brus och asfalt? Nära till tystnaden, dofterna & djuren?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *