Att säga nej till tidningen Lantliv

 
 
Idag ska jag iväg ganska många mil för att fota reportage, då lämnar jag en sjuk son och man hemma så får de ta hand om varandra. Det är alltid så roligt att åka iväg för man vet aldrig vart man hamnar eller vad man möter och det tycker jag är spännande. 
 
Jag har inte berättat här på bloggen men på instagram att jag blev erbjuden att blogga på tidningen Lantlivs hemsida. För några år sedan hade det varit en dröm för mig, men nu känns det annorlunda. Jag hade kunnat få en bra lön för det, men jag tycker om den här friheten att kunna skriva och göra lite som jag vill. Jag vill inte vara styrd då tappar jag min lust och min kreativitet så jag tackade nej. Jag är väldigt glad för det nu även om det var ett svårt beslut, jag fick istället ett annat erbjudande från tidningen och det kommer jag snart kunna berätta mer om. Lantliv tycker jag är den finaste tidningen, men man måste våga lita på sin magkänsla och den säger att jag vill fortsätta finnas här, som vanligt.
 
Ha en bra dag
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Att säga nej till tidningen Lantliv”

 1. stort och klokt beslut!

  och tur för oss som har DIG som den dagliga morgon rutinen att kika på 😉

  spännande att höra vad det blev istället,

  ha en givande dag/kram Mia

 2. Bra gjort Lotta! Man ska lita på sin magkänsla och pengar är inte allt även om det är skönt att kunna betala sina räkningar.
  Kram

 3. Lantliv köpte jag slaviskt i många år . Men nu köper jag inte någon inredningstidning alls varför?
  Jo jag får nog när jag läser bloggar ofta har bloggarna redan lagt ut en massa bilder som sen finns i tidningen. tycker att det inte är värt pengarna när jag redan sett vad som finns i. Någon mer som upplevt det? GLAD PÅSK

  1. Hej, man får inte lägga ut bilder som kommer i reportagen förrän efter det varit i tryck, så det kan hända att du sett bilder, men då är det i tidningen samma dag troligtvis som det är på en blogg. Sedan kan vissa tidningar trycka om ett reportage flera år senare men det kan man inte som fotograf veta just då. Glad Påsk till dig med. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *