Komma hem

Har haft en urmysig dag när jag får åka iväg och fotografera reportage. Jag älskar dessa dagar när jag sitter i bilen och susar fram och sjunger osv.
Idag var det mysigt att komma hem också för mannen hade plockat iordning så fint i huset och jag började pynta lite påskpynt.
Sedan har jag varit ute en stund och hälsat på hönsen och nu ska vi laga lite mat här. Det blev inget bad igår för det hanns inte med, så jag hoppas vi hoppar i badet ikväll.
Nu jobbar jag hemma i 12 dagar, det ska troligtvis fotas lite reportagebilder när kycklingarna kommer här hemma på gården. Förra månaden utökade jag min portfolio med 6 nya tidningar, tre i Tyskland, en i Norge, en i Danmark och en i Sverige. Så kul att de gillar våra reportage även i andra länder än Sverige.
Ha en härlig kväll, nu tar jag påskledigt några dagar men bloggen uppdateras som vanligt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Komma hem”

 1. Haha hej raring!
  Jag kan se dig framför mig då du sitter där i bilen o sjunger så rutorna nästan spricker…;)
  jiiiises så kul det är med växthuset…
  Det ska bli så kul att få se fortsättningen.
  Kram vännen…nu ses vi äntligen snart igen.

 2. Jag har nu följt dig ett tag och tänker varenda gång att dina foton är så inspirerande! Jag skaffade mig en systemkamera för ett år sedan som 40 ++. Fotograferar ganska mycket numera och funderar över bildvinklar osv. Hur tänker du när du ska fotografera? Knäpper du av en bild på känsla eller planerar du dina motiv? Hur tänker du runt ljussättning. Många frågor! 🙂 Jag får önska dig en fin påskhelg.

 3. Jättefina bilder du tar. Härligt inspirerande blogg med alla möjliga olika ämnen, i like:)
  Beställde precis stövlarna till mig själv, dom var superfina! Glad Påsk!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *