Känna sig allmänt seg

 
Idag vaknade jag med halsont och är allmänt trött och seg. Ingen feber ännu, men det blir inte så mycket gjort här. Känner mig lite som Findus på denna här bilden 🙂 Som tur är har jag tagit ledigt nästa vecka så jag har tid att vara sjuk. Ska ut lite stund nu i solen, vi har jättefint väder.
 
Kram Lotta
 
……………..
 
Mer om Findus kan du läsa här om du srollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Känna sig allmänt seg”

  1. Aldrig kul att känna sig seg, men för att kämpa mot halsont så ta varmt vatten i ett glas o tillsätt rejält med salt (ska inte smaka gott) och rör om tills det löst upp sig och gurgla sedan några ggr med saltlösningen så djupt i svalget du kan. Upprepa ett par gånger per dag i några dagar så ska du känna att det blir bättre. Sedan är ju ingefära bra mot halsen också,så skär en slant av den nästa gång du ska dricka te. Krya på dig hälsningar från norr.

  2. Vad vacker han är Finus! Krya dig nu Lotta, helt rätt att ta det lugnt. Jag blev risig för 3 veckor sedan, var hemma 4 dagar från jobbet och hade halsproblem, snuva och hjärtklappning som bara den – men ingen feber. Kroppen protesterade ändå massor så det var bara att ta det superlugnt. Ta hand om er alla och kram!

  3. Å, vilken söting och vad härlig päls!Jättefina bilder. Har själv en Alfons, innekatt snart åtta månader. Världens kelgris med mycket spring i benen. Svårt att hålla honom från fönstren dock då det är mycket flugor o fåglar att titta på.
    Krya på dig!/ag

  4. Hejsan.

    Blev tokförälskad i er lilla kissekatt. Undrar nu vad är han för sort för han har ju helt underbar päls och täckning och fick ni betala mycket för honom och vet du om dom har fler kattungar snart av samma sort som eran?
    Förlåt för många frågor på en och samma gång, och krya på dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *