Lantliv, hosta och förkylning

Idag vaknade vi upp feberfria , men istället har vi hosta och förkylning både jag och barnen. Men kroppen var pigg och solen har lyst hela dagen så vi har varit ute, eller i alla fall jag och sonen.
Vi har blivit färdiga med att ta hand om alla grenar som sågats ner, det blev ett träd kvar som aldrig blev uppsågat men det ville sonen såga så då fick han göra det. Han är som sin mamma, han gillar hålla på med saker. Men nu är han trött efter läger, jobbat ute och hosta så han krashade i sängen tidigt 🙂
Findus och lillmatte var ute och kollade på hönsen. Findus vill gå ut hela tiden, men vi har inte släppt honom helt själv, vi kommer inte göra det förrän han är kastrerad. Han tycker fortfarande det är lite läskigt ute, men vid trappen står han gärna och spanar ut.
Sedan gick vi in för att laga lunch, det blev rotgrönsaker av kålrot, palsternacka mm och stekt torsk, så gott.
Sedan fick vi lite besök på eftermiddagen av min vän Helena som inte var rädd för att bli smittade och vi satt i solen och njöt av kaffe. Inga kycklingar ännu, jag har gett upp hoppet, men det finns fortfarande chans imorgon, men jag undrar det jag. Jag har lyst äggen och sett att det finns något i åtminstone två. Så vi får väl se.
Nu ska jag jobba lite och skicka bilder till Tyskland…Ha det så bra!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lantliv, hosta och förkylning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *