Köpa lökar från Holland

 
 
Nu har mina lökar kommit från Holland, det gick ju toppen att få hem dem direkt till dörren. Har aldrig beställt förrut, men nu har jag många fina tulpaner och allium m.m. Ska plantera dem i helgen för då ska det bli lite fint väder. Det börjar bli sista rycket. Ska nog kolla efter en sådan där spade så man får ner dem lättare i jorden. 
 
 
 
Lökarna kommer från Eurobulb. Tack till alla som tipsat.
 
 
Ha en toppenskön kväll!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Köpa lökar från Holland”

  1. Va kul med så många lökar, kommer ju vara helt ljuvligt när de står i blom nästa år! 🙂

    Va kul att hon har en fotouppgift, läser hon fotografering i skolan? Tänk om det hade funnits såna roliga ämne när jag gick i skolan då hade jag kanske ansträngt mig lite mer.

    Nu ska jag kolla in klänningen som du ska beställa.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *