Söt blus

I samarbete med Modesto
 
Det är dags att packa väskan för våran tripp till Örebro. Älskar Örebro. Lagom stort och alltid massa mysiga butiker där. Vi ska mest åka för att bara mysa. Sitta på ett fik några timmar, dricka bubbel och gå ut och äta. 
 
 
 
Tjejerna kan ju springa lite som de vill och vi mammor kan ta det lite lugnare. Tänk att Elin och hennes vän är så stora nu. Camilla som jag åker med (Elins bästa väns mamma) vi är barndomsvänner och har känt varandra sedan 3:an. Känns som jag nyss var 17 år och träffade Kalle. Åren går.
 
 
Har ni sett vilken söt blus. Jag har fått förfrågan att få blogga för Modesto då och då och visa lite nyheter från dem framöver. Det tycker känns jättekul, gillar den butiken massor. Den här blusen tycker jag var fin att lyfta fram, jag har medium på bilden. Har liknande blus som varit väldigt mycket frågor på men som inte finns längre så då tänkte jag tipsa om denna. Den går i svagt rosa och jag har köpt en i svart tidigare.  Blusen finns här 
 
Ha en fin dag, det snöar här. Så mysigt. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Söt blus”

  1. Hej hej hjärtat!
    Ni måste gå till Saluhallen o ta ett glas…å på makeriet (samma gata fast närmre slottet) har de Örebros största vinbar..sååå mysigt.
    Om tjejerna vill äta Nutellapizza eller världsmästargod pasta är det Fratelli som gäller…
    Bara några tips sådär..;)
    Ha det helt underbart nu! Kraaaaam ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *