Pynta ute i trädgården

 
Idag har jag fortsatt dekorera ute. Hade en båge efter en murgröna så jag fick en ide att göra en stor dekoration på bordet. Använde samma material som igår. 
 
 
Det blev mossa, granatäpple, en pumpa, äpplen. svartkål, grönkål och brysselkål. De små kottarna är några ”blommor” jag köpt på torget. Det där silvriga är en växt som jag klippt lite i. Äpplen ska jag byta ut till rödlök men jag hade inga hemma så det fick bli äpplen så länge. 
 
Jag har fyllt krukan med grus. Se till att ha en kruka som är hål i. Denna krukan har en spricka på baksidan sedan tidigare vinter så där kan vattnet rinna ut, men om den inte har något hål i botten så spricker den på vintern.
 
 
 
 
Det är så kul att hålla på att greja ute och man kan göra så fint med enkla medel. Det är ju mest tiden som många har brist på och kanske inspiration. Jag är så glad att jag kan jobba med att få inspirera er. 
 
Nu kommer min granne på kaffe och pepparkaka, ska smaka den där supergoda rulltårtan med saffran också som jag bakade för ett tag sedan.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Pynta ute i trädgården”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *