Höstlov, clementiner och ny myströja

 
Vilket höstväder vi har idag, sådär riktigt murrigt och regnigt ute. Jag har tänt mina ljus pch sitter i köket och jobbar en stund. I eftermiddag ska min granne komma ner på kaffe och pepparkaka. 
 
 
 
På torsdag ska jag och min barndomsvän/granne Camilla och våra döttrar åka till Örebro och bo på hotell och bara mysa. Det ska bli härligt! Elin är så himla pigg nu så hon var tom. ute och tränade häromdagen. Jag njuter av att se mina barn mår bra igen. Häromdagen så lät hon så konstigt när hon kom ner i trappen för hon bar på en massa saker och bara höra det ljudet gjorde att jag började gråta. Man är känslig fortfarande och kommer säkert vara länge. Kroppen minns och vid tillfällen gråter man lätt, mest av glädje för hon mår så bra nu.
 
 
Cementljusstake Tove Adam. vit ljustake present, glasskupa här, ljusstake BIlla gård
 
Philip han fick också välja något som han ville göra på höstlovet och då vlle han vara hemma med pappa i huset och fixa med hans nya bugrider. Det är som en liten bil/moped eller vad man ska kalla det och som man får sitta två på. Den ska han ha som moped när han fyller 15 i mars nästa år. Så när vi åker bort i två dagar så är de hemma och grejar i garaget. 
 
 
Idag har jag tagit på mig min nya myströja här  , snygg och enkel och så ska jag ladda energi för att ut och plantera de där lökarna som jag ska sätta i krukor och ställa i orangeriet. Ska bli spännande och se om de tar sig. Har aldrig planterat lök i krukor innan så det får bli ett test om det jag klarar det. Har du gjort det någon gång?
 
Ha en toppenfin dag! Ska nog koka mig några ägg först. Brukar köra fasta fram till lunch om jag inte är hungrig men idag vill jag äta frukost.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Höstlov, clementiner och ny myströja”

 1. Här är det också grått som bara den idag och det snöar…. blask men ändå.
  Förstår din oro när det gäller din dotter…. barnen är ju det bästa man har, det man lever för..
  Mysigt med en tripp till Örebro 🙂
  Hoppas allt är bra med dig.
  Varm kram till dig
  Jessica

 2. Hej Lotta!
  Så underbart att Du kan åka till Örebro (min hemstad-missa inte Wadköping) med Din Dotter och några vänner!Även om det förståss känns jobbigt så är det såå bra såå att Du gråter:då läker Du!!
  Ha en skön fortsatt vecka!
  Kram från Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *