Tillsammans

 
Min man går upp kl 5 varje morgon för att jobba in komp så han kan sluta lite tidigare varje dag eller ta ut ledighet när man vill ha lite extra ledigt. Nu så ska han vara hemma två dagar när Elin och jag åker bort så ikväll blir det extra mysigt att veta att vi kan vara upp lite längre och är lediga alla tillsammans. 
 

 
Favoritljus här 
 
 
Jag bara tjatar att jag ska börja beställa julklappar men jag har inte kommit dit än, bara spanat in några stycken så ikväll ska jag sätta mig och gå igenom det. De önskar sig inte så mycket så det är inte så svårt. Vi ska också titta på att åka iväg en vecka till fjällen. Vi väntar med alperna ett år till fast det är annars en dröm tror Åre räcker för oss nu när Elin håller på att träna upp kroppen och bli stark igen, men ungarna tycker det är så långt bort. Det skiter vi i för när man väl är där så är det underbart med skidåkning. 
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 
Inlägget innehåller adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Tillsammans”

 1. Lotta jag kan verkligen rekommendera Trysil – inte så långt från Sälen men helt fantastiskt fin skidåkning! Massa fina backar o fjällkänsla. Vi hyrde en stuga via Airbnb men skistar finns ju där. Det är dyrt o leva där men mat tar man ju med sig hemifrån. Kram!

 2. Åre är fint! Inte minst Tegefjäll som var en positiv överraskning! Fjällresor har i flera års tid varit den stora julklappen hos oss. Men nu flyttar vi till fjälls på heltid, men det blir ändå inte många paket. Skönt!

 3. Har ganska nyligen flyttat till hus på landet, därför är det så kul att kika in på din blogg för en massa inspiration! 🙂 Tack för det, väntar med spänning på bilder på nya soffan och ommöbleringen. 🙂
  Ha en fin kväll.

 4. Hej Lotta,

  Vi jämtar åker numera minst lika gärna till Vemdalen när Åre invaderas av turister. Om ni tar bilen blir det något närmare. Bra skidåkning och mysigare.

  Kram!

 5. Hej Lotta! Du hittar alltid så fina saker och som jag har förståt det klickar du hem mycket från internet. Skulle du kunna tipsa om dina favoritsidor? Det är så mycket nu i november och december där det är 7 födelsedagar och så jul såklart… Jag hinner inte springa i affärer men är helt lost vid internetshopping!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *