Nu vill man bara ha det bra

 
 
 
Jag & Elin i  Örebro för två år sedan
 
Igår firade vi med bubbel, vi firade livet och att det går så bra för oss nu. Vi måste släppa tanken att Elin skulle få om sin leukemi och välja att leva. Det finns en risk men den risken kan vi inte gå och fundera på för då blir vi dumma i huvudet. Så vi väljer att fira, allt som är så himla bra nu och vi har flyt. När Elin skrev hashtaggen #jagvannövercancern som kändes det som tårarna skulle komma igen. Det är så vikigt att hon känner att hon lämnar det där sjuka och går in i det friska. Vågar känna sig som den Elin hon längtar efter och vill vara att vara och inte stannar kvar identifierar sig bara som den sjuka. 
 
Det är så mycket känslor och psykologi i denna sjukdom. Cancer är ett laddat ord, men för oss så har det blivit mer ett vardagsord. När man levt som oss så blir man lite avtrubbad för det där hemskaste som kan hända. Nu har vi upplevt det och vet att vi klarar det och om det kommer igen så är vi inte redo för det är man aldrig men vi vet att det går att leva i det. Nu kan vi istället lägga vår energi och glädje i att vi finns här. 
 
 
 
Så idag packar vi bilen och styr mot Örebro och gör sånt som var omöjligt förra hösten. Nu vill man inte spilla tid på att må dåligt, nu vill man bara ha det bra och det har vi. Bilden på mig och Elin tog vi för två år sedan när vi besökte Örebro, nu är vi snart där igen. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Nu vill man bara ha det bra”

 1. Moje drahé, sleduju váš blog a tím i vaše radosti i trápení až z daleké země a moc vám oběma držím palce a přeju hodně energie do dalšího boje.Váš život je tak těžký, přesto jste plné optimismu a předáváte ho dál.
  Myslím na vás a držím palce. Váš dům i zahrada jsou nádherné.Ať máte už jen krásné dny.

 2. Hej igen!
  Vet inte om du läste mitt förra mejl?Med risk för
  att bli tjatig:missa inte Wadköping!Om Du/ni letar lite julstämning tror jag att den kan finnas där!
  Ha en jätteskön helg i Örebro!
  Kram Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *