Längtar så mycket efter börja julpyssla…

I samarbete med Deval
 
Gud jag är sååå sugen på att baka lussekatter. Min mamma har bakat lussebullar för ett tag sedan som vi har i frysen men jag ska försöka hålla ut ett litet tag till. De här bilderna är fotograferade för Deval och då fick det bli lussekatter på bilden. Jag längtar så mycket efter allt pyssel till jul. Tre julreportage är bokade också. Tjohoo så kul det ska bli. 
 
 
I Devals nya sortiment för inredning finns så mycket snyggt. Som tex. den här morteln. Vi använder mortel ganska ofta här i köket. Vi brukar köpa saffran av min mans kompis som bott i Dubai en längre tid. När man mortlar den så får safrransdegen mycket mer smak. 
 
 
Den här snygg skärbrädan i marmor är både fin att ställa upp i köket och hygenisk att använda. Även en personlig present eller julklapp till någon som tycker om matlagning. Den finns här 
 
 
 
 
De där söta krukorna är egentligen till för kryddor, men den här tiden som kommer nu så tycker jag det även passar med hyacinter. Hyacinter på bordet och så några ljus. Bara det lilla ger julkänsla. Du hittar krukorna med guldfatet här och den fina brickan som man kan ha på bordet eller bredvid spisen eller varför inte i badrummet hittar du här. 
 
 
Så idag blir det lite tips från Devals sortiment medan jag förlustar mig i Örebro. När jag kommer hem ska jag fortsätta att göra fint ute och även börja med att fixa lite mer inne. Mina fina soffrupp är nu komplett och där ska det också piffas framöver. Har så himla mycket inspiration just nu och mår så bra, det är sådan glädje att få dela lite av min vardag till er. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Längtar så mycket efter börja julpyssla…”

 1. Hej!

  Jag slutade läsa din blogg i somras då jag kände att det var lite väl mycket "köp köp" och adlinks i varje inlägg. Tittade in här nu och jag måste säga att det är väldigt mysigt att läsa ditt pyssel och piffande, blir väldigt inspirerad. Ha en fin dag, kram!

 2. Oh vad spännande med ny soffa. Och jag kommer med stort intresse följa ditt piff. Själv är jag värdelös på heminredning…jo det är jag. Jag kan plätt lätt organisera och städa och lägga i lådor och skriva prydliga lappar om vad allt innehåller. Och jag älskar klorin och stadspark och att riktigt göra det rent i hemmet.

  Men heminredning….puh…det är svårt. Oftast ser det mest ut som om jag tappat en pläd eller kuddar i soffan …det är bedrövligt. Men jag kan härmas och kopiera!!!! Tex sånna som dig. ( OBS nu menar jag inte på ett creapy och förföljar aktivt vis utan som inspiration) Lite som att vara omusikalisk fast på heminredning.

  Så visa gärna VAD du köpt och VAR och sen vore det väldigt kul om du kunde berätta hur just du tänkte liksom när du lägger till allt det där lilla extra…så kanske jag lär mig nått.

  Eller så bara visa bilder så får jag bara kopiera!

 3. Hej! Går din bok fortfarande köpa och vet du var isåfall? Vilka otroligt vackra bilder, de där krukorna med hyacinterna blev jag sugen på. Tack för en fantastisk inspirerande blogg. Kram

 4. Samma här. Köpte en del juligt igår i Ullared och vill sätta igång direkt. Älskar julen. Och saffransbullar är såå ljuvligt gott. Ha en fin dag, kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *