En liten tur till Örebro

 
 
Igår vid kl 9 åkte vi till Örebro och gick på stan. Inte alls mycket folk och det var supermysigt att gå omkring och titta. Örebro har så bra shopping om man jämför mot Linköping. 
 
 
 
Jag tog inte upp kameran så mycket men inne på CE blev det några bilder. Jag måste komma iväg till Örebro snart igen för denna gång gick vi mest i de vanliga affärerna och jag har lite butiker runt i Örebro jag skulle vilja åka till om det blir någon mer gång. 
 
 
 
Vi bodde på Best Western City som ligger precis i stan. Lite bubbel när vi kom på rummet blev det. 
 
 
 
 
Skål 🙂 
 
 
Lite shopping blev det och Elin köpte julklappar och jag köpte några byxor och en snygg topp. 
 
 
 
Igårkväll var vi på saluhallen och drack en Irish Coffe och sedan blev det en tur till PInchos. Älskar sitta och prata och dricka något gott. Vi hade bokat en annan restaurang först men våra vänner hade inte varit på Pinchos så det var lite kul att äta där. 
 
 
 
 
 
Efter frukosten blev det en tur på stan igen. Jag skulle byta storlek på ett par byxor. 
 
 
Så nu är vi hemma och myser i soffan, Ska tända ljus och dricka lite mer kaffe. Min man åker till Tyskland i helgen och handlar lite gott dricka och jag ska bara vara hemma. Min mamma har gjort en pepparkaksdeg så imorgon ska vi baka pepparkakor. Mammas deg är grymt god. 
 
Ha en toppenfin kväll!
 
Kram Lotta
 
(bilder mobil och kamera)
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”En liten tur till Örebro”

  1. Du hittar verkligen små "pärlor" överallt, helt galet mysiga små butiker. Får mig verkligen att inse att det är värt att man tar sig tiden att gå omkring lite när man är i någon ny stad 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *