Lunch och annat mys

Jag brukar få frågor på det mesta så länkar direkt, läppstift här 🙂
Har haft en myseftermiddag med Elin, älskar att umgås med mina barn. Först fick jag köra henne till tåget och sedan hem och fixa lite innan jag mötte upp henne i stan igen. Jag hade bokat tid till på p.a.u.s för hon ville färga sina ögonbryn och fransar. Äntligen har hon långa fina ögonfransar igen och ville ha lite hjälp med att fixa bryn.
Jag satt på p.a.u.s och softade under tiden och klämde lite på alla fina presentkartonger. Necessären från Elemis för halva priset full med produkter skulle jag inte säga nej till. Älskar Elemisprodukterna.
Sedan blev det en tur på stan och in till Linköpings trädgårdhandel där de hade börjat julpynta. Så mycket fint. Lina som jobbar där tipsade om lunch och fika på Babettes kafferi så vi styrde kosan dit. Har aldrig varit där tidigare och vilken miss.
Vilket urmysigt ställe med jättegod lunch och fika.
Jag valde en sallad och pillade bort brödet och Elin som redan ätit lunch valde morotskaka och choklad. Fick frågan på instagram nu när jag bakar om jag slutat med Lchf? Nej absolut inte! Skulle aldrig vilja välja bort den kosthållningen. Älskar att äta lchf , men kan unna mig en fika då och då. Försöker att röra på mig ofta istället och snart på min målvikt igen. Äter inget godis och sällan kolhydrater.
När vi kom hem så korkade vi upp en cava jag och mannen och provdrack i våra nya glas som jag tipsade om häromdagen. Philip skulle först hämtas på fritidsgården inatt men istället tog han med en kompis hem så då kunde vi dricka lite bubbel.
Lite blommor på torget blev det också innan vi åkte hem.
När jag kom hem så låg en present i brevlådan. Teadventskalendern. Å vad jag blev glad, nu ska det provdrickas te fram till jul.
Våran helg blir lugn, vi ska vara hemma. Mannen ska packa för en resa och vi ska fixa klart lite saker här hemma. Det ska sättas upp fönsterhackar på orangeriet, en vägg i vardagsrummet ska målas osv men mest mys. För oss är det mys att bara få vara hemma. Nästa vecka vill jag åka på lite julmarknader och så börja pynta mer blommor inne. Nej nu ska det bli hemmagjorda hamburgare och jag ska smaka lite på den där brietårtan som jag gjorde igår och dricka lite mer bubbel.
Ha en skön helg!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lunch och annat mys”

  1. Jag blir sååå glad när jag läser ditt senaste meddelande hur bra allting är nu och du fullkomligt strålar på bilden ! Och att Elin återfått sina ögonbryn, kommer precis ihåg när jag fick mina tillbaka inkl ögonfransar, det är ca 15 år sedan nu. Njut av årets adventstid med allt vad det innebär, var glad och lycklig med allt vad Du och Ni gjort för er familj !Kram och trevlig helg !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *