Att få visa några fina plagg

I samarbete med Country Dreams
 
Fotograf: Elin Andersson
 
Godmorgon mina fina läsare, inatt har jag sovit så gott. Sämre var det natten innan då jag vaknade av katten kl 3 och kunde inte somna om. Igår var vi i parken och fotograferade lite bilder. Elin går en fotoutbildning så hon gillar att öva och mamman får träna på att vara modell. Som fotograf är det bra att träna på att både kunna vara framför och bakom kameran. Att vara framför är helt klart svårast tycker jag. Det ska bli roligt att följa Elins utveckling dessa år.
 
 
Jag har fått lov att lyfta fram några fina plagg igen som jag gillar hos Country Dreams och visa här på bloggen och så dela ut en rabattkod som gäller i helgen. 
 
 
 
Denna gången så tyckte jag att kappan från Unreal Fur var himla snygg i syntetisk material. Den har raka snygga linjer och passar till vardag som fest, jag har medium. 
 
 
Väskan är från Marlene Birger är en storfavorit för mig. Storleken på bilden är den något mindre som jag kan tycka nästan är bättre. Man får plats med ganska mycket saker och dessutom kameran. Jag älskar Marlene Birger printen och en liten necessär ingår till denna. 
 
 
 
Sist vill jag lyfta skorna från Ugg, den här modellen heter Cory och klassisk och snygg och de är så sköna att gå i. När man köper dessa får man tänka på att gå upp en storlek. 
 
 
 
I samarbete med Country Dreams 
 
 
Nu får ni ha en skön helg. Det blir hemmapyssel för oss. På med skitiga arbetskläder och jobba på vår gård. Så här fin får man vara en annan dag igen. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *