Bord Bruka design

 
 
Ikväll tar vi en liten tjuvkik på nya bordet. Har tänkt att visa liter mer när vi är mer färdiga. Blev väldigt nöjd med Bruka soffbordet och detta är den stora varianten av de två som finns. Du hittar det här Bruka design köper man i affärer som är återförsäljare. Vi var inne på E-teak i Linköping och beställde detta. 
 
 
Lyktorna på bordet köpte jag när jag jobbade på Cervera för ca 15 år sedan men de är lika klassiska och fina nu. Det är fotogenlyktor och en värmeljuslykta. Bänken som står rakt fram den ska in i sovrummet igen så ska vi troligtvis bygga något på den här väggen. 
 
Har fått ett linneskåp av min pappa som vi hade tänkt att ha i sovrummet, men vi sätter nog det på hallen där uppe istället och sätter tillbaka bänken i sovrummet. Ja det får vi klura lite på. Elementskydd ska vi bygga eller köpa också. Min man kommer jobba borta mycket nu fram till jul så vi kommer ändå inte hinna något nu. 
 
 
 
 
Men som sagt vi är så nöjda. Det är så härligt nu när rummen passar ihop i stilen. Jag har lite småsaker som ska ordnas så ska ni få se lite mer bilder framöver. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Bord Bruka design”

  1. Vilka snygga ljuslycktor. Har inte följt din blogg den senaste tiden, men det låter som Elin mår bättre nu. Hoppas innerligt att det är så. Ha det så bra. Maria.

  2. Så fint och ombonat du har det. Läser ofta din blogg och imponeras och inspireras över hur du lever och hanterar ditt liv efter allt som ni gått och går igenom. Jag hittar mycket nya tankebanor och inspiration i din blogg. Jag har totalt brännt ut mig efter att bl.a. förlorat min pappa och jag kämpar varje dag med att hålla mig ovanför vattenytan och att läsa det du skriver ger mig faktiskt energi och hopp. Jag vill försöka leva mer som du gör, att se livet här och nu och att göra det som gör dig glad. Jag har lång väg dit men jag är i alla fall på väg. Tycker du verkar vara en fantastisk människa. Hoppas ärligt att jag någon gång får en vän som är som du. Oj detta blev långt men jag ville bara skriva och tala om vad din blogg betyder.

    1. Hej, det är sådana här kommentarer som gör det så roligt för mig att skriva. Att ni får inspiration av vårt liv ❤️❤️ Tack för du skriver. Att mista någon man älskar är fruktansvärt. Förstår att du längtar oerhört mycket och har sorg. Jag kan inte föreställa mig hur det är men man får lov att vara ledsen men hitta ljusglimtar också. Livet är både glädje och sorg. Att prata med någon lättar ofta mitt hjärta och bloggen är en del av det. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *