Målbild

 
Ljusstakar Tove Adam här , keramikkronor här 
 
Vilka fantastastiska kvällar vi haft nu. Det doftar så gott om man går ut lite senare på kvällen.
 
Jag tänker alltid att jag ska hinna så mycket när jag är hemma med Elin, men dagarna rullar på och visst hinner jag mycket men det finns alltid en massa mer. 

 
 
Det har varit viktigt för mig att tiden här hemma blir meningsfull, för annars skulle nog jag gå under lite. Jag är en ganska rastlös person som gillar utmaningar och jag har verkligen fått lära mig denna tid att ta det lite vackert vissa dagar som min farfar skulle uttrycka det. Det är en speciell frihet och känsla att kunna få ta dagen lite som den kommer. Troligtvis kommer det aldrig bli mer så här för mig. Just nu har jag klarat mig bra på att kunna jobba hemma och ha vab men sedan i höst när Elin börjar skolan så har jag ingen lust att bara gå här hemma och dra. 
 
 
Jag ska börja planera för lite reportage igen. Jag älskar att kunna kombinera mina reportage med att blogga men jag har inte fotat reportage på snart ett år så jag måste ta det lite i taget för jag har nästan tappat bort lite av den känslan. 
 
Jag ikväll funderar jag lite på framtiden, oftast så tänker jag inte speciellt mycket på den. Jag kan se målbilder, men annars lever jag mycket mer i nuet och det löser sig. Att lägga tid på oro är det dummaste man kan göra, det tar bara energi. Ikväll när vi åkte hem sa Elin…”tänk när jag kommer hem och hälsar på i min nya minicooper och håret fladdrar i vinden”..Det var hennes målbild. Brukar ni tänka i målbilder?
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Målbild”

  1. Åh vilken härlig målbild, stor för henne men en som vi "friska" inte uppskattar som man borde. Det är så mycket man tar för givet. Du är så bra på att påminna om att uppskatta de små sakerna och vara glad över allt som är bra istället för att deppa över det dåliga. Tack för det! ☀️🌸

    Jag tänker alltid målbilder. Och oftast, vad det än är, så blir det så tillslut även om det kan ta tid. Tankens kraft 😌🙏🏻 Däremot är jag extremt dålig på att leva i nuet, trots all yoga och mindfullnes. Är alltid i framtiden…

  2. Jag tänker ofta i målbilder, som just bilder där jag ser det önskade framför mig. När jag nu sakta jobbar mig framåt efter utmattning vet jag att jag kommer behöva ett mer praktiskt arbete i framtiden. Jag ser då en stor flock med får betandes på gärdena (fast då har det blivit hagar) runt omkring vårt hus.
    Inte i år, troligen inte nästa år men ett annat år. Snart…

  3. Ja det gör jag faktiskt. Tänker målbilder eller kanske mer affirmation. Dessa ljuva försommarkvällar är bara så härliga, tyvärr så vände det just nu. Hoppas du hittar tillbaks till dina reportage igen. Kraaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *