Kaffe vid poolen

 
Igår var så varmt ute så jag tog kaffe vid poolen och läste en tidning. Jag sitter nästan aldrig i solen, gillar inte sola om jag inte är utomlands eller vid vatten. Nere vid poolen blir det väldigt varmt. Just nu längtar jag att min kära man ska jobba lite mindre och sätta igång att bygga här hemma så vi kommer vidare med altan och växthus. Jag sköter mycket men bygga och måla gör jag inte. Just nu har vi prioriterat hans jobb och dår får det vara så. 
 
 
Citronträd
 
Vi kommer vara mycket hemma senare delen av sommaren för då har Elin en tuff behandling i 6 veckor innan det värsta är över så då har vi inget bokat. Bara vara hemma ta hand om barnen och pyssla.
 
 
 
Ikväll är jag trött. På kvällarna sitter jag nästan alltid på ändan och mest tar det lungt. Har varit ute på en promenad med min bästa vän och så har jag haft en annan av mina närmsta vänner här Johanna som sköter mina naglar varit här på lunch. Att ta sig tid att kunna sitta och prata och eller gå och prata är värdefullt för mig.
 
Nu ska jag snart lägga mig, imorgon kommer en annan av mina fina vänner Susanne från Norrland och hennes man som kommer förbi med husbilen. 
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Kaffe vid poolen”

 1. vid den där poolen skulle jag spendera många timmar känner jag. Såg himla skönt ut. Hoppas du har en fin, LUGN kväll nu <3

 2. Hej Lotta!
  När jag läser dina rader så slår det mig hur mitt liv liknar ditt men på ett annat sätt. Lever med att min mamma sakta blir svagare för varje år med dagar, veckor kantat med dialys tre ggr i veckan. ingen njurfunktion kvar alls. Har inga syskon att dela ansvaret med och nu är även min pappa sliten av ålderns höst. Detta har nu pågått i åtta år och min kära mamma lever nu på övertid.
  Blev sjukskriven för fyra år sedan med diagnosen utmattningssyndrom (duktig flicka) men är tillbaka efter ett års sjukskrivning med ny kraft till förskolan.
  Att leva med en ständig sorg sliter på kropp och framför allt knopp. Har lärt mig som du att försöka leva fullt ut just idag och inte tänka så mycket på morgondagen. Att lära sig att det inte är hela världen om det inte är perfekt i husets alla hörn och att komma till den punkten att det är okej att vara låg ibland för imorgon kommer en ny dag.
  En viktig punkt i mitt liv är att jag värdesätter mig själv mycket högre nu än förut. För om jag bryr mig om mig själv mer så blir jag en mycket bättre sambo, arbetskamrat, dotter och mamma till mina tre barn.
  Så "kära medsyster", att följa ditt liv ger mig energi att fortsätta tänka positiva tankar i det mörka och att det är så viktigt att stanna upp och fånga de små glädjeämnena i vardagen.
  /Kram Åsa

  1. Ja det skulle kunna vara väldigt jobbigt nu men jag mår bra i allt elände. Så fort Elin är bättre då känns det bra. Har man varit på djupaste botten så vet man skillnaden. Nu kommer hon förhoppningsvis må bättre några vecka och vi ska göra massor av kul. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *