Starta dagen med kaffe

 
Blomkruka Blomstertorget här 
 
Idag ska jag starta dagen med att dricka kaffe med en vän och sedan blir det trädgård och kalas. Jag har planterat en del i min rabatt nu och jag ska visa er lite framöver. Det kommer ta tid innan det växer upp och jag behöver komplettera med lite till. 

 
Men allting behöver inte gå så fort…jag jobbar på det 🙂 När jag börjar på något så är jag ganska snabb. Nu ska jag börja med köksträdgården men jag tror inte att min granne har tid att gräva. Ja vi får se… mycket trädgård och natur på bloggen nu, men jag bor ute. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Starta dagen med kaffe”

  1. Jag kan inte få för mycket av natur och trädgård i din blogg, jag är själv mycket intresserad av naturen och trädgårdar. Fotar mycket i naturen just nu det är så vackert med den skira gröna grönskan.
    Vad heter den vita rosen som syns på bilden?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *