Kolmården från mobilen

 
Förra helgen hade Elin haft leukemi i ett år, då hade vi tänkt att fara till Kolmården som en överraskning men då kunde hon inte gå, men den här helgen gick det bra så jag bjöd med ett helt gäng och vi drog dit. 
 
Barnen hade varsin kompis med sig (en av Elins vänner kunde tyvärr inte) så de gick omkring med dem, jag tog med mina föräldrar så fick jag trevligt sällskap. Vi har biljetter till Grönalund i sommar och om man sparar dem och visar så får man även 30% på entre till Kolmården så det passade bra. Förra året när Elin hade så ont då önskade hon sig att få åka dit, då ville hon göra sådana mysiga familjegrejer men kunde aldrig för hon var så sjuk. 
 
 
 
Först när vi kom dit så regnade det inte, men sedan kom det en hel del regn under ca en timme. Efter vi sett delfinshowen så sken solen igen och vi kunde gå i parken i finare väder. Men för oss är regn bara vatten så inga sura miner, alla var så glada att bara få vara där. Vi hade regnkläder och jag köpte regncape till alla. 
 
 
 
 
 
För mig handlar det mer och mer om att göra saker nu, inte vänta med allt när det gäller sina föräldrar. För i min omgivning finns det så många som mist sina föräldrar (min bonuspappa) så man får vara rädd om tiden. Nu orkar de fortfarande gå en hel dag osv så det gäller att passa på. 
 
 
 
Häromdagen begravde min bonuspappa sin syster och min mammas bror kom till intensiven så att få dessa glada dagar tillsammans samma vecka med sina föräldrar känns värdefullt. 
 
 
Nya bergbanan ser väldigt stor ut och blir klar i sommar
 
 
På Kolmården har de gjort så fint de senaste åren, nya Bamses värld var jättefint. Det hade jag inte sett innan. 
 
 
Jag blev extra kär i staketet och skulle vilja ha sånt borta vid min köksträdgård som jag ska fixa. 
 
 
Det kändes som tom. gorillorna tyckte det var roligt att jag kom. Han satt där sur och tråkig……
 
.
…tills jag dök upp. Visste inte att jag såg så rolig ut…hi,hi 🙂
 
Kolmården blev en toppendag. Att få se barnen skratta, kunde gå med sina kompisar, jag fick vara med mina föräldrar blev min morsdagpresent. Det bästa av allt, få vara med dem som betyder så för mycket för en. Så glad för det funkade.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Kolmården från mobilen”

 1. Vad roligt för er! Vi var där i somras, det är väldigt fint där! Men stort, hann inte med allt.
  Kram till er 🌸 Och tack för att du delar med dig!

 2. Tack för de fina bilderna!Jag har aldrig varit där(bor ju på Västkusten,så det blir liksom inte av), men blev faktiskt lite sugen på att besöka Parken!
  Gläds med er att ni kunde ha en härlig dag!!
  Kram Lena

 3. Hej Lotta!

  Jag vet inte hur jag hamnade på din blogg riktigt men jag tror att jag googlade efter något tjusigt porslin och hittade dig för länge sedan 🙂

  Jag vill bara säga att jag följt bloggar i så många år men aldrig någonsin lämnat en kommentar. Men nu kände jag mig tvungen. Du är en sån otrolig inspiration! Jag har själv två barn, en liten bebis och en 5 åring – och känner inte någon som inspirerar mig så mycket som du när det handlar om vilken sorts mamma jag vill vara för min familj. Du är kanon helt enkelt! Små saker du gör för din familj som jag tror betyder otroligt mycket för barnen när de som vuxna tänker tillbaka på sin barndom. Så mycket ni föräldrar gjort för er dotter när hon varit sjuk och så fantastiska ni varit som förstår att sonen behöver lika mycket uppmärksamhet och kärlek i en så jobbig tid. Så tack! Tack för att du inspirerar mig och säkert många andra med din positiva energi, ödmjukhet och kärlek till din familj!

  Kram Fanny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *