Hairtalk Linköping

 
Å vilken härlig dag jag haft. Vaknade först att mannen låg brevid i sängen, så himla härligt. Inatt kom han hem efter rest en hel dag. Sedan tog jag och susade in till Linköping och hade en tid hos Amanda för att sätta om mina hairtalk. Jag vann håret , men får bekosta själv att sätta om dem ca var 6 vecka. Inte gratis direkt men jag är så nöjd. Då lossar man tejpen med en spray och sätter ny tejp och flyttar upp dem, under tiden växer det egna håret.
 
 
Passade även på att färga lite , så det det smälter in lite mer. Blev supernöjd! Här ser ni mitt hår hänger på en docka. 
 
 
 
Amanda Pripp jobbar på Studio Leander i Linköping, priser osv är är upp till olika hår och hur mycket man vill ha. Skulle någon vara intresserad så bokar man först en tid för att prata ihop sig. 
 
 
Tog min favoritlunch på stan och sedan besökte jag min morbror som ligger på intensiven. Vet hur mycket det betyder att få lite besök när man ligger där inne och han var bättre idag. 
 
 
 
Så här blev håret denna gång, ser ut ungefär som innan men färgat några grå 🙂
 
 
 
Idag har jag bestämt mig för att inte hålla på att jobba en massa här hemma, ska göra det i veckan för då har Elin skola. Ikväll ska jag hälla upp ett glas vin och softa kvällen lång, alldeles för tjusig nu för att gå ut och skita ner mig 🙂  men imorgon är på G igen med gröna foppa och arbetskläder. Gud vad jag älskar kontraster. 
 
Kram Lotta
  

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Hairtalk Linköping”

 1. Det är verkligen kontrasternas liv du lever, höns och ägg, lasarett och cancer, lycka och oro, lyx och flärd. Blir glad över att du och familjen tar er tid att njuta av stunder. Tyvärr är det något jag själv inte gjort och sliter därför med utmattningssyndrom sedan två år tbx. Men idag pratade mannen och jag om att vi trots allt har det bra och att vi lär oss i den här resan. Kram

  1. Hej. Jag hade startat min resa att må bra innan Elin blev sjuk så jag var redan inne i det tänket. Det har inte varit lätt att tänka på sig själv alltid men jag tror det gynnat Elin många gånger att jag haft min tid och också få slippa stress, gå hemma med djuren osv. Lite av allt. Hoppas du får må bättre dag för dag. Kram Lotta

 2. Hej Lotta!
  Så fin Du är! Undrar över toppen från MQ – är den köpt nyligen? Kan inte hitta den på deras hemsida.
  Önskar Dig och familjen en fin dag!

 3. Hej! Jättefint hår! Har själv så tunt framtill o har ätit Silicea i åratal, men märker ej längre någon effekt. Har ej råd med extensions, men har för mig att du provat nåt schampo..? Var det bra o varifrån kom det? Så tacksam för svar. Ha en fin tisdag!

  1. Ja det är inga farliga kemikalier i sprayen som de använder är det färgningen du tänker på så räknar jag med att frisörer använder skonsamma saker. Men nej jag är inte rädd för det. Hairtalken sitter med tejp. Kram Lotta

 4. Tyvärr kan jag nog inte riktigt hålla med dig nu. Ta en titt på innehållsförteckningen på vilken som helst produkt som konventionella frisörer använder. Jag menar inget illa fast det kanske kan uppfattas som så.
  Även hos oss har cancern hälsat på (min dotter) och i samband med det varseblev jag hur mycket kemikalier vi egentligen "öser i och på oss". Men det är okej att alla har sin egen åsikt om den saken.
  Ha en fin sommar, ni är hela familjen så stronga och fina.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *