Grill

 
Har varit ute i solen hela dagen, så varmt som en härlig sommardag. Har skrapat bort allt ogräs mellan stenar och lagt i ogräshämmande fogsand, det är toppen och blir så fint. Elin har haft skola. 
 
Sedan ringde min man och varit och fixat överraskning och handlat mat. Grillat såklart och så lite vin, Love it!
 
 
Våra barn ska få några fina presenter efter det här året och efter klarat skolan osv och Philip är duktig på att sjunga och spela gitarr så han har fått en ny fin gitarr, förstärkare och mikrofon så nu blir det sjunga och spela av. Han är lite blyg än så länge men han sjunger på nätet med en tjej på andra sidan jorden, om du vill lyssna så finns låten HÄR Han är superduktig, tycker hans mamma såklart. 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ut och stänga luckan till hönsen och fortsätta njuta av kvällen, det är sommarfeeling här hemma och det känns så härligt när alla är hemma igen.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Grill”

 1. Jättefin sång av Philip, klart du som mamma skall vara stolt.
  Sporra honom att fortsätta med musik det är värdefullt hela livet.
  Hälsa även Elin som är en enastående och fantastisk tjej.
  Har följt er familjs resa med sjukdom och mycket kärlek.
  Men först nu skriver jag en kommentar.
  Ha det så gott.
  Kram Katarina i Norrbotten

 2. Hej! Oj så fint han sjunger din son! Och flickan som han sjöng med sjöng ju fantastiskt också!
  Så kul och nyttigt med musik.
  Härligt att se att Elin ser så pigg och vacker ut med. Det ser verkligen ut som ni har det så mysigt i er familj.
  kram

 3. Vad härligt ni har det! Våra barn fick alltid en sommarpresent förr, nåt bra. Ett år fick de faktiskt en elgitarr ihop, det var dottern som önskade mest men blev sonen som spelade. Han var så ihärdig o duktig, lirade jämt! Men sen föll det tyvärr, men gitarren finns kvar på rummet. Och nu får vi hjälpa till att köpa en bil istället… Vissa saker har verkligen sin tid, och det gäller att passa på att ta vara på intressena så länge de finns där. Kram!

 4. När jag var i hans ålder spelade jag in min sång och pianospel på band. Vilka grejer man kan göra nu för tiden. Det hade jag ingen aning om. Och med en tjej från andra sidan jorden. Vissa grejer kanske var bättre förr men detta var häftigt!

 5. Alltså vilken fin röst Philip har och det blev väldigt fint ihop med den andra tjejen. Jag njöt, blev t.om lite rörd.Min 10-åring klinkar den här låten på sin Keyboard så det kändes extra roligt att det var just den låten. Visst är det roligt att få ge barnen en extra uppskattning för allt som de har lagt ner under skoltiden. kunna visa att det lönar sig att kämpa lite. Härligt att se alla fina försommar bilder hos er också.Har ju följt dig sedan "begynnelsen" (småler)och blir glad att se och läsa om livet hos er. Otroligt skönt att se Elin så pigg också. Ha en toppen fin dag Lotta,massor med kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *