Ingen bra dag

 
Tack alla för era rader på instagram idag här  ingen bra dag för Elin idag men det är lite bättre nu ikväll. Jag hoppas att det håller på att gå tillbaka för det är så tråkigt att behöva se henne ha ont. Hon får alltid så här efter vincirstindroppet, bara 4 stycken kvar efter detta tack och lov. Jag lider med henne. Men sedan när hon får morfin så går det ganska bra. Nu räcker det med en tablett och förra sommaren åt hon 6 stycken om dagen + andra för smärta så det är ändå mycket bättre men man vill ju inte att hon ska behöva ha det så här. 
 
 
Magnolia är Elins älsklingsblomma, så den är en symbol för 1 år sedan diagnosen med leukemi på söndag
 
Men nu hoppas vi det blir en bättre dag imorgon, så skönt vi inte behöver tänka på allt med skolan hela tiden det blir så mycket press då. Jag tycker det går bra. Vi kan det här nu och vi vet att hon måste klara detta jobbiga för att komma igenom allt och det är så lite kvar nu. Så en dag i taget och så hoppas vi på bättre dag imorgon.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Ingen bra dag”

  1. Tänker på din dotter varje dag och trots att jag inte känner henne mer än genom din blogg så berör hon mitt hjärta. Varma styrkehälsningar till hela er familj <3

  2. Så hemskt att se sitt barn ha så ont! Hoppas verkligen att det släpper fort, denna smärta!
    Elin har verkligen varit fantastiskt duktig att, trots svår sjukdom, även fixa skolarbetet! Vilken styrka i denna fantastiska tjej!!
    Önskar er en fin helg <3

    Jag gillar också Magnolia och funderar på att plantera en hos mig. Får läsa på mig lite först på hur, var osv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *