Skitig och lycklig

 
Suddiga bilder från min mobil ikväll
 
Jag skulle varit i Polen i helgen på segling och druckit champagne på spahotell med ett gäng härliga bloggtjejer men det fick jag tacka nej till och jag skulle umgåtts med min bloggvän Katarina idag som också blev inställt. Jag skulle åkt på en rolig utflykt på söndag och jag skulle åkt på spa till Stockholm nästa vecka, men ingenting blir av och istället ligger jag här i min rabatt och känner mig lika glad för det. Livet handlar om inställning och finna glädjen i det som är bra. Det går ingen nöd på mig. 
 
Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men det blir bra ändå. Elin är bättre ikväll men vi kommer inte åka iväg på något utan det är skjutet tills hon mår bättre. Idag har hon gått på morfin, men det vänder troligtvis i helgen, nu när hon inte har lika ont kan jag koppla av och göra saker jag gillar. 
 
 
När hon är bättre så drar jag på mig mina arbetskläder och sticker ut och planterar för det ger mig energi och jag blir en bättre mamma. Det är som en god spiral mitt liv. Jag gör det jag gillar, när jag blir glad blir jag en bättre mamma, när jag är en bättre mamma mår barnen bättre, när barnen mår bättre mår jag bättre osv. 
 
 
 
Mina arbetskläder finns här 
 
 
Mitt liv ser mest ut så här. Jag klär inte upp mig, jag är mest skitig och jag är ute och jobbar i trädgården. Jag älskar det!! Jag väljer glädje och väljer att göra något bra med mitt liv när vi ändå är hemma. Imorgon fortsätter jag. Just nu har jag massor av energi att hålla på hemma och jag har tiden och den utnyttjar jag. Det är snart dags att börja med köksträdgården som ska bli vid växthuset, det får nog bli mitt nästa projekt. Visar lite snyggbilder från rabatten en annan dag. 
 
Hoppas du har en bra fredag.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Skitig och lycklig”

 1. Heja dig och din härliga inställning till livets alla resor. positiva som negativa. Att hitta ett sätt att överleva eller att orka kanske var bättre ord. Du levererar så mycket glädje. Kraaaam Pia

 2. Härliga bilder på dej😘 Visst är det som du skriver att lycklig mamma ger lyckliga barn💕 Jag gillar också trädgårdsarbete och det är min avkoppling från ett rätt stressigt och framför allt "livligt" arbete. Min man säger att jag alltid ser så nöjd ut när jag går och jobbar i vår trädgård😊 Tycker så om din positiva inställning och att du kan glädja dej åt det lilla och ta fram det fina i allt. Jag blir så glad av det och du ger så mycket positiv energi, fastän jag vet att du egentligen har det skitjobbigt ibland, Läste att det ordnat sig med Elins betyg och är sååå glad för hennes skull och även för er, som förälder vill man ju att de skall få en så bra framtid som möjligt och att de framför allt ska få vara nöjda i sina liv. Många Kramar till er❤️

 3. Hallå lilla skitgrisen…;)
  Så så skönt att det vänt lite nu. Hoppas elin blir såpass så hon också kan sitta ute och njuta lite i helgen.

  Å du är ju för söt där du kryper på alla fyra…hehe…

  Vi bestämmer en ny dag så kommer jag susandes å suger i mig inspiration från din fina trädgård…skrattar åt hönsen, fikar o kramas…
  Ha en toppen helg där i jordhögarna nu.
  Kraaaaaam

 4. Hej, så där ser jag oxå ut mestadels! Älskar att få skita ner mig bland jord och växter. Sån härlig känsla … man ser ju resultat oxå!
  Må så gott alla!
  Hälsar Lena i Blekinge

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *